Минулої доби поліцейські затримали трьох п'яних водіїв, які ледь не наробили біди

Відділ комунікації поліції Закарпатської області 06.04.2018 13:02 КРИМІНАЛ

За минулу добу працівники груп реагування патрульної поліції Закарпаття задокументували випадки керування транспортними засобами в стані алкогольного сп’яніння в Ужгородському, Берегівському, Хустському районах.

У поліцію Ужгородського району ввечері надійшло повідомлення від небайдужих громадян про те, що селом Минай їздить п’яний водій на автомобілі «Тоyоtа». Невдовзі надійшло нове повідомлення – про те, що цей же чоловік в’їхав у паркан і намагається втекти.

Коли на виклик прибули працівники групи реагування патрульної поліції Ужгородського району, то виявили автомобіль марки «Тоyоtа Cоrоllа», який заїхав у кювет. З’ясувалося, що водій, 39-річний місцевий житель, не доїхав до своєї оселі кількадесят метрів, злетівши в кювет.

Передня частина іномарки була пошкоджена. Водій перебував у стані алкогольного сп’яніння, не мав водійського посвідчення, але від проходження медосвідування відмовився. До речі, цей чоловік уже втретє попадається за керування в стані алкогольного сп’яніння, востаннє такий випадок із ним був наприкінці березня.

Цього разу на правопорушника склали відразу кілька адмінпротоколів: за керування в стані алкогольного сп’яніння, без водійського посвідчення та страховки і за скоєння ДТП.

У центрі міста Берегово вночі під час патрулювання працівники групи реагування патрульної поліції помітили автомобіль марки «Sкоdа Fаbіa» іноземної реєстрації, який підозріло рухався. Водія вирішили перевірити. Керував автомобілем 40-річний місцевий житель, який був у стані алкогольного сп’яніння. Драгер виявив у нього 0,74 проміле алкоголю. Працівники поліції склали на чоловіка відповідний адмінпротокол, вилучили водійське посвідчення та відсторонили його від керування.

У селі Боронево Хустського району працівники групи реагування патрульної поліції зупинили пізно ввечері автомобіль марки «ВАЗ-2106», на якому не освічувався задній номерний знак, а водій виконував незрозумілі маневри під час руху. Керував машиною 50-річний житель села Сокирниця. Водій перебував у стані алкогольного сп’яніння. Під час медосвідування в лікарні в нього виявили 1,0 проміле алкоголю. На водія склали адмінпротокол за керування в стані алкогольного сп’яніння, вилучили водійське посвідчення та відсторонили його від керування.

Відділ комунікації поліції Закарпатської області

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

КРИМІНАЛ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат