Рідкий вібратор – новий формат сексуального задоволення



Відносна новинка у світі сексуального задоволення під назвою «рідкий вібратор» підкорює серця жінок та чоловіків. Це спеціальний гель або олива для стимуляції, за допомогою якого вдасться посилити відчуття під час інтимної близькості. Всі звикли до класичних олив, але новий продукт істотно посилить сексуальне збудження і як наслідок оргазм.

Цей стимулюючий продукт зазвичай продається у вигляді спрею чи гелю, з допомогою якого створюється відчуття вібрації на слизових оболонках. Саме тому його так і назвали – житкий вибратор, який створює потрібний ефект. Він досягається через особливі компоненти у складі, за допомогою яких покращується приплив крові і тим самим посилюються почуття. Це важливо використовувати у важких ситуаціях, коли доводиться довго чекати ефекту збудження.

Правила використання

Застосування нового формату задоволення полягає у проведенні наступних кроків:

  1. Підготовка. Шкіра має бути здоровою та без пошкоджень. Бажано заздалегідь нанести засіб на невелику ділянку, щоб перевірити реакцію;
  2. Нанесення. Засіб потрібно наносити безпосередньо на статеві органи, а за допомогою масажних рухів вдасться краще вбрати всю речовину всередину;
  3. Дія. Через кілька десятків секунд ефект відчувається, а загалом він триває від 15 до 45 хвилин.

Залежно від обставин рідкий вібратор можна використовувати під різні цілі та завдання, наносити його як на органи, так і на різноманітні ерогенні зони тіла. Це додатково розбавить ефект задоволення.

Переваги нового інструменту

Істотно посилюється сексуальне збудження, що в результаті стане причиною досягнення яскравого та кращого оргазму. Додатково збільшується чутливість, якщо така потреба виникає. Застосування рідкого вібратора надає впевненості сексуальним партнерам, а також дозволить покращити відчуття близькості.

Деякі рідкі вібратори є не просто засобом створення вібрацій, але й додатковим мастилом, що виключає необхідність купівлі даного засобу. Сексуальний контакт полегшується, а дискомфорт усувається після першого проникнення.

Особливості використання та безпека

При попаданні засобу у вічі необхідно промити їх у великій кількості води. Продукт може викликати подразнення у таких випадках, тому потрібно бути дуже обережним у використанні. Також заздалегідь потрібно перевірити сумісність із презервативами, щоб унеможливити його пошкодження та інші негативні впливи. Оптимально використовувати латексні презервативи, які практично з усіма видами мастил та гелів сумісні.

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат