Надувні човни та інші аксесуари в інтернет-магазині «Світ човнів»

29.05.2024 17:51 НОВИНИ ПАРТНЕРІВ



Під час риболовлі чи полювання людина використовує велику кількість різних інструментів та аксесуарів, але одним із головних та найважливіших елементів може стати надувний човен. З його допомогою можна долати водяні простори, без проблем завозити оснастку або вирушати на полювання на інший берег річки або великого озера.

Варіантів човнів достатньо і українські покупці можуть вибрати щось із Bark або Sportboat, Kolibri, Argo, Акваманія і т.д. З усіма пропозиціями можна ознайомитись за адресою https://mirlodok.in.ua, де інтернет-магазин «Світ човнів» пропонує великий асортимент із різними на вибір категоріями. Також є можливість купити аксесуари для човнів, ехолоти, мотори для човнів, обладнання та багато іншого.

Гребні човни

Одна з великих категорій, коли човен рухається методом веслування, а людина використовує самі весла. Переваг такого варіанту виконання кілька:

  • відмінне рішення для полювання та риболовлі в очеретах;
  • невелика вага, якщо порівнювати з альтернативними човнами;
  • простота збирання;
  • при довжині до 250 см та вантажопідйомністю 220 кг реєстрація човна не потрібна;
  • великий вибір моделей.

Багато новачків починають саме з таких човнів, але згодом запевняють себе, що треба було брати човен із мотором, щоб спростити собі життя.

Моторно-гребні човни

Мова про човни, де є знімний транець. Переваги гребних човнів зберігатимуться, при цьому можна встановити мотор. Заздалегідь вибрати та придбати його можна за посиланням https://mirlodok.in.ua/catalog/elektromotoru-fisher, де запропоновані електромотори Fisher. Це чудова альтернатива бензиновим моделям, коли не потрібна висока потужність та швидкість.

Моторно-гребні човни зі знімним транцем призначені для легких двигунів. Якщо потрібно встановити важкі та потужні бензинові варіанти, тоді слід купувати човни зі стаціонарним транцем. Їхня вартість вища, але й функціональність зростає в рази.

Місткість човна

При виборі місткості слід оцінити те, як доводиться добиратися на риболовлю чи полювання. Якщо рибалка буде на двох і дуже рідко доведеться брати третю людину, тоді можна вибирати двомісні човни з високим бортом. Надувний човен з балонами 37 або 38 є ідеальним варіантом для трьох людей, причому він набагато менше повноцінного тримісного човна.

Якщо вдається добиратися на рибалку на авто, тоді можна вибирати півторку з двома сидіннями або повноцінний двомісний човен. При виборі човна для водного туризму рекомендується вибирати човни X+1, коли є додаткове місце для зберігання особистих речей.

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат