Що таке нікотинові паучі без тютюну

admin 09.09.2020 18:01 НОВИНИ ПАРТНЕРІВ

Ні для кого не секрет, що куріння супроводжується цілою низкою обмежень. Для курців встановлені заборони на вулицях, у кафе, літаках, поїздах і навіть у компанії друзів, які не курять — усюди, де немає можливості отримати нікотинову стимуляцію.

Однак нещодавно компанія “Бритіш Американ Тобакко” вивела на ринок новий для України продукт — нікотинові паучі без тютюну VELO https://go-velo.com.ua/. Непомітні й зручні у використанні, вони готові повністю змінити підхід до отримання нікотину.
Скандинавський характер
Хоч нікотинові паучі і є для нас новинкою — з'явилися вони не вчора. Від них віє нордичною прохолодою і практичністю, властивою жителям скандинавських країн. Продукт має шведське походження та займає значну частку ринку у рідних краях, плюс у сусідній Норвегії. Крім того, поширені паучі на територіях Данії й Швейцарії.
Поширеність паучів VELO легко пояснити — вони не виробляють диму, неприємного запаху, не шкодять оточенню і не мають обмежень. Просто розмістіть пауч між верхньою губою та яснами й отримуйте нікотин всюди, де забажаєте: у салоні літака, поїзді, в затишному кафе, у компанії друзів, що не курять, тощо. Ви не створюєте дискомфорту для людей навколо і можете вільно споживати нікотин, коли у цьому виникає потреба.
Інші переваги нікотинових паучів
Сучасні розробки дозволили позбавити VELO від багатьох недоліків традиційного куріння. Крім відсутності диму, попелу і запаху — вони не впливають на колір зубної емалі. Не потрібно ховати посмішку і хвилюватися за жовтуватий наліт, який завжди виділяє курців із натовпу, адже VELO — це нікотинові паучі без тютюну. Склад продукту являє собою:
•       нікотин;
•       воду;
•       мікрокристали целюлози;
•       різні підсолоджувачі;
•       ароматичні добавки.
Самі паучі мають білий колір і залишаються такими як під час, так і після використання, не впливаючи на вашу посмішку і не спричиняючи появі характерного для тютюну неприємного запаху з рота.
Завдяки продуманій упаковці споживання нікотину стає зручним і гігієнічним. Кругла банка має спеціальний відсік для використаного продукту, що дозволяє швидко утилізувати його навіть за відсутності смітника. Сам процес використання також дуже простий:
•       Одноразовий пауч необхідно розмістити між губою і верхніми яснами. Компактний розмір робить його абсолютно непомітним для оточення. Ви можете розмовляти, займатися спортом або роботою — усім, чим забажаєте.
•       Через кілька секунд починає вивільнятися нікотин — ви зрозумієте це по незначному поколюванню в яснах, яке триватиме лише кілька хвилин.
•       Після використання пауч слід розмістити в спеціальному відсіку або утилізувати іншим чином.
VELO представлений у декількох смаках, серед яких м'ятний, ягідний та тропічних фруктів, а також у 4 ступенях міцності. Однак, незалежно від бажаної міцності, виробник рекомендує починати з найменшої або середньої (1 чи 2 точки), та   збільшувати її за потреби.






На правах реклами.
Ця продукція містить нікотин і викликає залежність. Ця продукція призначена для повнолітніх споживачів тютюну або нікотину.

admin

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат