Новини » СПОРТ

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-04-24') and ((cat_id = '8')or('0' >= '8')) and ((is_nonpublished <> '1')or(8 = '13')) order by id desc LIMIT 1980, 20

Футбол. «Говерла» все ближче до 1 ліги (ВІДЕО)

Ужгородці з кожним програним матчем продовжують втрачати шанси на порятунок від вильоту з Прем’єр-ліги.

Футбол, ЛЄ. Росія без перемог

У стартових матчах 1/8 фіналу російські клуби залишилися без перемог, а ось «Лаціо» і «Тоттенхем» можуть почуватися впевнено.

Еклюзивні подробиці весілля нардепа Кайди і чемпіонки світу Підгрушної

Тема ймовірного весілля біатлоністки-чемпіонки Олени Підгрушної та нардепа Олексія Кайди була номером один протягом останього місяця. Головні дійові особи не підтверджували цієї інформації, але й не спростовували. І ось наприкінці лютого мовчання порушив Олексій Кайда, що весілля буде наприкінці травня.

Біатлон, Кубок світу. Сергій Семенов виборов бронзу в індивідуальній гонці

Сьогодні, 7 березня, в Сочі завершилася індивідуальна гонка у чоловіків в рамках восьмого етапу Кубка світу.

Олександр Севідов: Волобуєв лукавить...

Напередодні матчу 20-го туру проти дніпропетровського «Дніпра» Олександр Севідов в інтерв’ю клубній прес-службі дав оцінку минулого матчу та запевнив, що з «Дніпром» гратимемо лише на позитивний результат. Торкнувся наставник «Говерли» й нефутбольних питань, які безумовно вимагають адекватної відповіді.

Футбол, ПЛ. «Говерла» - Дніпро». Напередодні

На перший план оцінив би психологічний стан команд. Для нашої "Говерли" після поразки в Луганську кожна гра дуже важлива в плані здобутку залікових балів задля збереження прописки в Прем’єр-лізі.

Футбол, ЛЧ. «Там, де нас нема»...

Україна втратила останнього представника в єврокубках. «Шахтар» після нічиї на «Донбас Арені», зазнав розгромної поразки на «BVB-Штадіон».

"Говерла" — "Дніпро". А судді хто?

Ужгород, 10 березня. На центральне поле стадіону «Авангард» о 13.30 вийдуть основні склади команд «Говерли» та «Дніпра».

Багаторазова чемпіонка Закарпаття розповіла про історію спортивного орієнтування у краї

Прихильники спортивного орієнтування на теренах колишнього СРСР цього року святкуватимуть визначний ювілей – півстоліття тому на Закарпатті пройшли Перші Всесоюзні змагання, які дали старт розвитку цього виду спорту. Підсумки піввікового розвитку підводять і представники закарпатського орієнтування. Про своє відношення до улюбленого спорту розповіла одна з найуспішніших спортсменок-орієнтувальниць 70-х років, багаторазова чемпіонка Закарпаття і призерка Всеукраїнських змагань Наталія Олеоленко (Кириленко).  

Футбол, ЛЧ. «Боруссія» — «Шахтар» (Анонс)

У зв'язку з вильотом «Динамо», «Дніпра» та «Металіста» з Ліги Європи, на донецький клуб ліг додатковий тягар відповідальності. Було б набагато легше, якби «Шахтар» утримав 2:1 у домашньому поєдинку два тижні тому.

Футбол, ПЛ. "Зоря" — "Говерла" — 2:1

У 19-му турі, першому в нинішньому році, «Говерла» поступилася луганській «Зорі» — 1:2. Голи в матчі забивали: Лакі Ідахор (13), Віталій Вернидуб (63) — Володимир Лисенко (18). У другому таймі «Говерла» грає в меншості — за грубу гру Райчевіч отримав другу жовту картку. Склади команд зрівнялися на 54-й хвилині, коли Фернчак отримав другу жовту після симуляції у штрафному «Говерли».

Гандбол. «Карпати» заробляють чергові чотири очка у турнірну таблицю

З четверга по суботу в жіночій Суперлізі відбулися два тури. «Карпати» в СК «Юність» приймали найслабшу команду ліги «Реал». У обох поєдинках ужгородки здобули переконливу перемогу.

Футбол. «Шахтар» став одноосібним лідером зимового чемпіонату Іршавщини (ФОТО)

Минулої неділі відбулись матчі 2 туру зимового чемпіонату Іршавщини з футболу. В зоні «В», учасники якої грають на стадіоні села Заріччя, дозаявився чемпіон Виноградівського району 2011 року та срібний призер 2012 року – «Фанчиково». У розклад були внесені корективи, а їх матч проти «Шахтаря» з Ільниці став центральним у турі.

Закарпатці вибороли золото на чемпіонаті з сноубордингу

На горі Красія фінішував відкритий Чемпіонат України із сноубордингу, який проходив у рамках міжнародної федерації ФІС.

Шахи. «Динамівці» визначали найсильнішого шахіста

26 лютого в шаховому клубі «Ужгородський» відбулися змагання серед шахістів Закарпатського ФСТ «Динамо».

Фехтування. Сергій Горецький відкрив медальний рахунок для України на ЧЄ

Сергій Горецький відкрив медальний рахунок для України на Чемпіонаті Європи серед кадетів, що проходить у Будапешті.

Дзюдо. 12 нагород із Калушського татамі

В рамках підготовки до чемпіонату України юні закарпатські дзюдоїсти взяли участь у одному з найчисленніших (за кількістю учасників) турнірів Західної України, який відбувся в місті Калуш, що на Івано-Франківщині.

"Говерла" зіграє з луганським ФК "Зоря"

У зимове міжсезоння обидві команди провели по-два навчально-тренувальні збори в Туреччині.
Ужгородці в Анталії зіграли 10 контрольних матчів, ще один спаринг провели в рідних стінах. В 11 товариських матчах, в 9 наша команда перемагала, двічі була зафіксована нічия.

У центрі Мукачева вперше пройшли змагання з орієнтування (ФОТО)

Василь Морозов і Наталія Шозда стали переможцями "професійних" забігів змагань "Мукачево. Лютий. Спринт", що вперше пройшли у центрі Мукачева і були присвячені Дню захисника Вітчизни. Раніше орієнтувальники "ховалися" на лісових трасах, цього ж дня вони "вийшли на люди": трикілометрова дистанція, що проходила через 14 контрольних пунктів, пролягла центральною частиною міста.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат