У Мукачеві пройшли валентинівські змагання (ФОТОРЕПОРТАЖ)

admin 14.02.2013 12:36 СПОРТ

 

Тренери та випускники клубу спортивного орієнтування "Товариш", що працює при Закарпатському центрі туризму і спорту учнівської молоді, провели до Дня Св. Валентина, 13 лютого, у Мукачеві "Пригодницьку гонку з нагоди Дня святого Валентина". Метою організаторів було залучення дітей до занять спортивним орієнтуванням, загальне оздоровлення, популяризація спорту.


Заняття орієнтуванням сприяють розумовому і фізичному розвитку, зміцненню здоров'я, допомагають пізнавати і розуміти природу. Крім оздоровчої та спортивної спрямованості, орієнтування має велике прикладне значення. Вміння орієнтуватися – в житті і на місцевості – навичка, яка стане в пригоді кожному.
Переможцями перших в новому сезоні змагань стали Роман Юрса і Ніна Цепурдей, Ірина Розман та Любомир Фаринич, Вікторія Глагола та Володимир Френіс. Спеціальні призи після проходження дистанції отримали всі учасники.
У вересні 2013 року на Закарпатті проходитимуть міжнародні змагання, присвячені 50-річчю з часу проведення під Ужгородом Перших Всесоюзних змагань зі спортивного орієнтування.
На груповому фото – переможці змагань.

admin


За матеріалами організаторів

ТЕГИ : спортивне орієнтуванняМукачево

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

СПОРТ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат