Закарпаття всіма силами допомагає відновлюватися постраждалій Херсонщині

28.08.2023 17:15 СОЦІО

Ідеться не лише про наших земляків, які виконують на місці ремонтні роботи, а й про фінансову складову.

За словами першого заступника голови ОВА Мирослава Білецького, 24 мільйони гривень вже спрямувала наша область для Херсонської, аби допомогти місцевим мешканцям подолати наслідки обстрілів і підтоплення, відновити помешкання та об’єкти соціальної інфраструктури.

Зокрема, для Великоолександрівської громади кілька населених пунктів нашого краю передбачили у своїх бюджетах кошти для виконання ремонтних робіт. Тут під патронатом Закарпаття в межах ініціативи Президента «Пліч-о-пліч» перебувають село Новопавлівка та смт Велика Олександрівка.

Так, задля відновлення об’єктів інфраструктури та житлового фонду Холмківська ТГ виділила 500 тис. грн, Солотвинська – 200 тис. грн, Нижньоворітська – 100 тис. грн, Дубівська – 50 тис. грн, а з обласного бюджету додатково спрямували ще 10 млн грн.

«У тому, як допомагають закарпатці мешканцям Херсонщини, – унікальна особливість нашого характеру і погляду на життя. Ми завжди підтримаємо того, хто цього потребує, чим тільки зможемо. Дякуємо вам, земляки, за чуйність і небайдужість. Таку націю не здолати!» – прокоментував Мирослав Білецький.

Раніше на відновлення Херсонщини вже виділили 6 млн грн з обласного бюджету, ще 500 тис. грн спрямувала Чинадіївська ТГ.

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

СОЦІО

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат