Закарпаття має трирічну програму охорони навколишнього природного середовища

admin 19.02.2013 13:01 СОЦІО

Закарпаття є лідером з розвитку природозаповідного фонду вже 5 рік поспіль, адже 14 відсотків Закарпаття є заповідною територією. Про це на сьогоднішньому брифінгу повідомив начальник Держуправління охорони навколишнього природного середовища в Закарпатській області Андрій Погорєлов.


Суттєвим досягненням Держуправління охорони навколишнього середовища Закарпатської області у 2012 році стало залучення коштів з Міністерства екології та природних ресурсів. Ці кошти використані для профінансування вивезення хімічних засобів обробки рослин та рекультивації сміттєзвалища у селищі Барвінок.

Держуправлінню ОНПС в Закарпатській області вдалося вперше вже за довгий час затвердити регіональний план дій з охорони навколишнього середовища на трирічний термін – з 2012 – 2015 рр. Тож сьогодні, за словами начальника держуправління Андрія Погорєлова, область вже має середньострокову програму охорони свого природного середовища.

Презентовано управлінням і довгоочікуване видання «Природозаповідний фонд Закарпатської області». У ньому зазначено всі об’єкти природо заповідного фонду нашої області, їх географічне місцезнаходження, характеристика, тощо

Ольга Борсук, Зелене Закарпаття

admin

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

СОЦІО

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат