Двох грузинів затримали у Закарпатті

admin 18.02.2013 11:51 СОЦІО

Минулими вихідними прикордонники Чопського загону припинили чергову спробу незаконного перетину українсько-словацького державного кордону.

Двоє чоловіків, без документів, вирішили потрапити до однієї з країн Євросоюзу у незаконний спосіб через ділянку відповідальності відділу «Великий Березний», який охороняє українсько-словацький кордон. Задля збільшення шансів на успіх, правопорушники вирішили здійснити задумане вночі, але завдяки пильному несенню служби прикордонного наряду від вищевказаного відділу, були затримані на підступах до державного рубежу.
«Туристи» пояснили, що вони є громадянами Грузії і прибули до України у законний спосіб через міжнародний пункт пропуску для авіаційного сполучення «Бориспіль». Стосовно мети своєї подорожі, представники Кавказу повідомили, що рухались до Західної Європи для покращення умов життя, а пунктом призначення подорожі мала стати Італія.
В результаті затримання правопорушники були доставлені до прикордонного підрозділу для з’ясування обставин правопорушення та складання адміністративно-процесуальних документів. Рішення про відповідальність перед законом та подальшу долю затриманих визначить суд.

admin


За матеріалами прес-служби Чопського прикордонного загону

ТЕГИ : нелегалиЗакарпаття

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

СОЦІО

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат