В Ужгородській РДА тривають кадрові зміни

admin 04.02.2013 12:11 РАТУША

Сьогодні, в.о. голови РДА Віктор Ледіда представив колективу нового заступника – Сергія Когутича, призначеного 01 лютого 2013 року. Сергій Андрійович відповідатиме за   соціальну, гуманітарну, молодіжну політику, освіту, культуру, спорт та охорону здоров’я Ужгородського району.

Сергій Андрійович,   у свою чергу,   подякував за представлення та довіру,   і зазначив,   що усвідомлює   які завдання стоять перед ним та запевнив, що всі вони будуть виконані.

Довідково:

Народився 19 червня 1977 року, громадянин України.   У 1999 році закінчив Ужгородський державний університет, історичний факультет,   а у 2011 році   -   Львівський регіональний інститут державного управління при Президентові України за спеціальністю “державне управління”.   Трудову діяльність розпочав у 1999 році вчителем історії Шишлівської ЗОШ І-ІІІ ступенів.

Працював в органах державної влади, зокрема і заступником диретора Закарпатського обласного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді.

З 2011 року працював директором обласної агенції страхового товариства з додатковою відповідальністю “Глобус” в Закарпатській області.

З 01 лютого 2013 року призначений на посаду заступника голови райдержадміністрації.

Одружений, виховує сина.

Цього ж дня, представлено начальника управління Держземагентства в Ужгородському районі Закарпатскої області   Якубця Василя Юрійовича.

Повідомили в Ужгородській РДА

admin

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

РАТУША

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат