Для нормального освітлення міста треба   2,5 млн. грн. Коштів нема!

01.02.2013 13:38 РАТУША

Днями у випуску новин «Факти» на каналі ICTV показали сюжет про нічний Ужгород. Україна довідалася про те, як найзахідніший обласний центр країни потопає у суцільних сутінках вечірньої і нічної пори.

Адже з 470 ужгородських вулиць освітлені лише центральні, а понад половина ДТП стається темної пори. Вже цього місяця постраждали троє ужгородців.

Ужгородські вулиці вночі освітлюються лічені години або й зовсім не освітлюються. 40 % із 6 тис. вуличних ліхтарів у Ужгороді не працює. Третина не світить уже понад 20 років. Лампи розбиті або давно перегоріли, електрокабелі прогнили.

На рахунках комунального підприємства «Уж-світло» немає грошей, на складах — лампочок, заборгованість по зарплаті зростає, фінансування підприємства щороку зменшується.

У коментарі телеканалу в. о. директора КП «Уж-світло» Віктор Крес сказав: «У нас у дуже катастрофічному стані мережі, кабелі, проводи. Світильники є, а ось із подачею струму — проблема. Світильникам деяким уже по 40 років, а термін їх експлуатації 25 років». Для нормального освітлення ужгородських вулиць треба 2,5 млн. грн. на рік. Міська влада обіцяє виділити «Уж-світлу» цього року тільки 700 тис. грн., яких навіть на заміну перегорілих лампочок не вистачить.

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

РАТУША

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат