Небезпека згори. На ужгородців падають електроопори нічного освітлення

10.05.2013 17:38 РАТУША

Про це на «гарячу лінію» редакції повідомив Андрій Гайналій. Зла пригода трапилася з чоловіком 30 квітня біля залізничного переїзду на перехресті вулиць Гагаріна й Української. Рухаючись на власному автомобілі, він раптово відчув сильний удар, що припав на дах автівки згори справа над пасажирським місцем, тож можна вважати, що чоловікові пощастило.


Впавши, електричний стовп нічного освітлення перекрив проїжджу частину дороги.

Андрій Васильович зателефонував до служби ДАІ й невдовзі інспектор, який прибув на місце, пофотографував, зробив необхідні заміри, задокументував ситуацію. Чоловік також звернувся до оперативного чергового Ужгородської міської ради, де його запевнили, що інформацію про випадок передадуть до департаменту міського господарства міста, а про результати реагування його повідомлять телефоном або ж нехай звертається до суду за відшкодуванням отриманих збитків.

Проте минуло більше тижня, однак потерпілому через комунальне нехлюйство з мерії так і не зателефонували. Не виключено, що цей випадок у місті буде не останнім, адже відповідальних за безлад, що коїться повсюди, в нас фактично немає.

Нагадаємо, функції збанкрутілого підприємства «Уж-світло» перебрало ПП «Промтехобладнання», яке надалі опікуватиметься вуличними ліхтарями. Підприємство збиралося до настання літа відремонтувати ліхтарі, зокрема на вул. Гагаріна, де трапилася НП. Дійсно, чимало вуличних світильників зруйновані зсередини, тож тільки заміною лампочок не обійтися, бо треба повністю замінювати електрообладнання. Але чому вони почали падати на голови ужгородців?.. І де гарантія, що завтра ліхтар не звалиться на чиюсь дитину?

Повідомляємо телефони ПП «Промтехобладнання», за якими мерія радить звертатися в разі, якщо ви помітили збій у роботі вуличних ліхтарів (або ж якщо ці ліхтарі хитаються, готові звалитися будь-якої миті): 65-53-57, 45-02-82. І будьте пильними, небезпеку згори, про що ми вже писали, в місті досі ніхто не відміняв...

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

РАТУША

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат