Площу Петефі таки зроблять пішохідною?

Фото Я. Немеша 20.04.2013 15:16 РАТУША

Про те, щоб зробити частину площі Петефі пішохідною зоною, йшлося на засіданні виконкому Ужгородської міської ради в середу.

Комісія з правил безпеки дорожнього руху вже розглядала питання про те, аби частину площі від пішохідного мосту до головної дороги, що веде по колу, зробити пішохідною зоною. Для цього слід встановити шлагбауми між магазинами «Євротек» та «Європа-2000», а також на Православній набережній біля «Брокбізнесбанку» й на Київській набережній біля будівлі колишньої санепідемстанції. Машини з товаром зможуть потрапляти на площу з 22.00 й о 8-й ранку, про що вже неодноразово говорилося. Відтак транспортне паркування перемістять на вул. Швабську, а саме на відтинок до вул. Жемайте, де передбачається безкоштовне паркування.

Однак нині йдеться тільки про можливі перспективи, адже відповідного проекту як такого наразі не розроблено. Ось коли його розроблять, а потім винесуть на обговорення громади й ухвалять остаточне рішення, можливо, пл. Петефі таки стане бодай частково пішохідною.

Фото Я. Немеша

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

РАТУША

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат