Проросійські партії та екс-регіонали узурпували владу в Закарпатській облраді

admin 29.07.2021 17:28 ПОЛІТИКА

було проведено сесію облради. На неї прийшли лише заколотники, які створили неприродню коаліційну більшість з фракцій партії Медведчука-Путіна ОПЗЖ, «Слуг народу», Команди Балоги та екс-регіоналів.

Всього нова коаліційна більшість має 35 штиків із 64 депутатів.
Ми вже розповідали про те, як проросійські депутати створили цю більшість і як незаконно замінили всіх голів депутатських комісій. Тепер вони так само незаконно зняли голову наглядової комісії за майном Володимира Чубірка, якого навіть не запросили на засідання. А вже в четвер промосковська більшість звільнила заступників голови Закарпатської облради.
Спочатку зняли першого заступника голови облради Андрія Шекету, який представляє в раді фракцію партії «Батьківщина», а потім зняли і заступника голови облради Дениса Мана, який представляє «Європейську Солідарність».
Замість Дениса Мана заступником голови облради було обрано представника фракції партії «За Майбутнє» Василя Іванча.
А от замість Андрія Шекети поки не обирали нікого. Ми розповідали, у яких муках формувалася попередня більшість облради. Тодішній голова ОДА Олексій Петров ніяк не міг зібрати до купи необхідну для більшості кількість депутатів. Головним чином, через супротив угорців. Саме тоді СБУ вирішила покарати угорців і почалися обшуки в угорських організаціях. Голова Товариства культури угорців Закарпаття КМКС Василь Брензович через кримінальні справи змушений був втекти до політичного екзилю в Угорщину.
І ось зараз проросійські фракції вирішили запросити угорців до нової більшості, бо без них знову нічого не виходить. Угорці погоджуються увійти до коаліції, але вимагають закрити всі справи проти Брензовича і призначити його першим заступником голови облради.
Зараз голова облради Петров, колишній співробітник СБУ, разом зі своїми промосковськими колегами від партнерських фракцій вирішують питання Брензовича. Було домовлено, що кримінальні справи будуть закриті і коли Брензович повернеться, тоді його і обиратимуть першим заступником голови облради. А наразі ця посада залишається вакантною.
До речі, на сесії облради куратор від київської влади на Закарпатті, київський ресторатор Микола Тищенко сидів біля Генконсула Угорщини в Ужгороді Йожефа Бочкої. Тому можна не сумніватися, що ці домовленості будуть виконані.

admin

ТЕГИ : Петров, Іванчо, облрада

Коментарі :


31.07.2021 12:16 Степан

Дуже дивно, коли в шанованому інтернет-виданні появляється така маячня


29.07.2021 15:15 Киев


Ментовские полковники перед выборами - самый незащищённый слой населения.


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОЛІТИКА

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат