Мозаїка скляна: особливості матеріалу та нюанси наклеювання



Мозаїка скляна: особливості матеріалу та нюанси наклеювання

      Мозаїка скляна - матеріал, який користується величезним попитом на ринку оздоблювальних матеріалів. Використовується вона для організації приміщень у будинках, квартирах, також широко використовується в комерційних приміщеннях різного призначення. Щодо кімнат тут також обмежень немає - все залежить від фантазії власника житла чи дизайнера, який займається розробкою проєкту. Так, мозаїка скляна може бути використана у ванних кімнатах, на кухні, у вітальні тощо. Також використовується вона при виготовлені меблів (столи та шафи з цими скляними елементами виглядають просто неймовірно). Тим паче палітра кольорів, які є доступними сьогодні просто вражаюча. Можна не просто викласти мозаїку рівно, а й створити якусь картину, викласти орнамент тощо.  

Мозаїка скляна GRANIT GREY AquaMo

В чому полягають переваги мозаїки скляної?

Сьогодні мозаїка зі скла являє собою один із найдоступніших облицювальних матеріалів із усіх доступних на ринку. Звичайно керамічна плитка (яка є свого роду аналогом через призму призначення матеріалу) буде коштувати дешевше, однак повірте, це зовсім не те - естетичні характеристики та експлуатаційні якості мозаїки значно виграють. Серед переваг варто відзначити наступне:

  • мозаїка скляна є міцною, витримує значну напругу й тому її використовують при облаштуванні басейнів, саун тощо;

  • мозаїка відрізняється невибагливістю у догляді. Мозаїка є доволі стійкою до хімічних впливів різних речовин (зокрема тих, які містяться у миючих засобів) й тому не створює жодних проблем під час догляду;

  • мозаїка характеризується гарними показниками жароміцності та стійкості до перепадів температур. Завдяки цьому показнику мозаїку також можна використовувати для облицювання камінного порталу зовні;

  • матеріал є морозостійким, тому може використовуватись для облицювання відкритих басейнів;

  • матеріал є стійким до ультрафіолетового випромінювання, тому кольори не стануть мутними з плином часу. 

Варто зазначити, що насолоджуватись бездоганним виглядом мозаїки можна буде лише у випадку її правильного наклеювання та догляду. А ось щодо комфортної експлуатації, то тут допоможе просочення. Хоча останнє буває різне, в тому числі й таке, яке подовжує строк служби виробу. 

Захисне просочення для натурального каменю PECTRO (1л) TENAX

Просочення для мозаїки зі скла: навіщо воно потрібно? 

Просочення бувають різні. Залежно від того, які саме функції вас цікавлять можна замовити просочення, яке:

  • покликано захистити від дрібних механічних ушкоджень;

  • нівелює ризик підсковзування;

  • захищає від небажаної дії вологи;

  • може бути захистом від дії сонячних променів. 

Замовити мозаїку зі скла та просочення для неї можна в магазині decorstonehub. Він пропонує кращі умови для замовлення та користується довірою величезної кількості дизайнерів та прорабів по всій країні та за її межами, адже в ньому представлені матеріали бездоганної якості. 

ТЕГИ : мозаїка

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат