Протруйники насіння: як не посіяти паніку

07.06.2022 14:29 НОВИНИ ПАРТНЕРІВ



Народна мудрість “Що посієш - те й пожнеш” свідчить, що ще наші предки розуміли важливість якісного насіння. Сьогодні для рентабельного вирощування культур науковці радять дезінфікувати насіння перед посадкою. Для цих цілей існують спеціальні протруйники. Як стверджують експерти, їхнє застосування унеможливлює втрати врожаю до 55%!   Корисний вплив цих речовин зберігається на всіх стадіях розвитку рослини. Вони стимулюють ріст та імунітет культури, ефективні проти інфекцій, комах, фітофаг.

Протруйник насіння - це загальна назва бактерицидів, інсектицидів та фунгіцидів, що здатні захистити рослини ще на етапі посадки.

  • Інсектицид для протруювання насіння вкрай важливий для зернових культур. Протруювач зерна зводить нанівець шкоду від фітофагів. Купити протруйник насіння зернових культур - вірне рішення в умовах, коли продовольча безпека виходить на перший план,
  • Фунгіцидні протруйники захищають рослину від хвороботворних бактерій та грибкових хвороб,
  • Бактерицидні - надають захист від шкідливих бактерій.

Окремо виділяють одноцільові і комплексні препарати. Перші - запобігають конкретному виду небезпеки. Другі - різним загрозам. Крім того, існують контактні і контактно-системні ліки. Контактні - більш для профілактики. Контактно-системні здатні лікувати, проникаючи всередину насіння.

Купити протруйник насіння можна ось тут https://aztorg.com.ua/catalog/protraviteli. Фермери, що займаються зерновими, можуть також купити протруйник насіння зернових культур.

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат