Як потрібно використовувати бетономішалку?

30.03.2021 19:23 НОВИНИ ПАРТНЕРІВ



Бетономішалка – це пристрій, який має попит на будівельному майданчику. Він підтримує діяльність, пов'язану зі зведенням конструкцій, і дозволяє створювати будівельні розчини та бетон. Дуже зручно, що доступна оренда бетономішалки Львів та інші міста мають вигідні пропозиції. Завдяки послугам оренди ви зможете заощадити час і кошти.

Не всі мають змогу придбати бетономішалку чи іншу спецтехніку. До того ж потрібно десь її зберігати й регулярно проводити технічні огляди. Завдяки тому, що є оренда будівельної техніки, ви отримаєте справне обладнання з доставкою в будь-яку локацію (в межах регіонів, де працює компанія).

Що варто знати перед початком роботи з бетономішалкою?

Ось кілька важливих правил правильного використання бетономішалки:

  • Перед початком роботи уважно прочитайте інструкцію до виробу та перевірте технічний стан окремих його елементів – електричної системи, кришок, барабана.
  • Помістіть готовий до роботи пристрій на стійкій поверхні, щоб запобігти його переміщенню після увімкнення.
  • Рекомендується протестувати бетономішалку, щоб перевірити якість її роботи. Якщо ми починаємо виконувати дії з використанням пристрою, варто пам’ятати, що під час його роботи не слід заливати в барабан додаткові інгредієнти, оскільки це може призвести до порушення роботи.
  • Для дотримання всіх стандартів безпеки варто завжди відключати обладнання від джерела живлення, коли ви хочете відійти від місця, де воно встановлене. Не дозволяйте стороннім людям підходити до пристрою без потреби.

Використовуючи бетономішалку, варто звертати увагу не тільки на її правильну роботу, а й на правильне положення корпусу під час роботи. Заходи на будівельному майданчику зазвичай виконують організовані групи працівників. Тому так важливо враховувати умови безпеки не тільки для себе, а й для людей поблизу. Варто пам’ятати, що цей тип обладнання вмикається та вимикається сухими руками, тож не забувайте про використання спеціальних засобів індивідуального захисту.

Що варто врахувати після завершення роботи?

Якщо ви задоволені розчином, не забувайте про заходи, які необхідно виконати після закінчення робіт. Це вбереже бетономішалку від можливих майбутніх несправностей. Користувачі часто не помічають основні дії, такі як відключення пристрою від розетки чи прибирання допоміжних інструментів (хоч вони й тривіальні). Це призводить до порушення основних правил безпеки на будівельному майданчику.

Часто трапляються непередбачені надзвичайні ситуації, які виникають внаслідок дефектів і пошкоджень бетономішалки, виявлених під час роботи. У такій ситуації потрібно негайно зупинити пристрій, чітко позначивши його. Варто повідомити інших користувачів про неможливість використання обладнання для подальшої роботи.

Як визначитися з розмірами пристрою?

Місткість – це один із найважливіших критеріїв при виборі правильної бетономішалки. Слід пам’ятати, що максимальна кількість розчину, який ми можемо змішати в ньому під час роботи барабана, визначається зарядною місткістю. Відповідно до параметрів:

  • Бетономішалки меншої місткості переважно використовуються на невеличких будівельних майданчиках, де ми створюємо мало бетонних сумішей. 80-літрові пристрої компактні та мало важать, а отже їх легко транспортувати.
  • А от бетономішалки від 150 до 300 літрів ідеально підходять для будівництва великого будинку, де роботи виконуються швидкими темпами.
  • Пристрої місткістю від 200 літрів і вище (навіть до 700 літрів) переважно використовуються професійними будівельними компаніями.

Врахуйте це, коли будете вибирати техніку. Бажаємо вам вдалих робіт!

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат