Прес для олії та млини для зерна – правильне харчування родини

12.07.2021 14:11 НОВИНИ ПАРТНЕРІВ



Сучасний прес для олії дозволяє виробляти нерафіноване сире масло холодного методу виготовлення. Даний жир вважається важливим для здоров'я, бо він не піддається термічній обробці (позбавляє рідину важливих поживних мікроелементів). Прес для віджиму олії надає унікальну можливість засвоїти більше вітамінів, мінералів, кислот (омега-3, омега-6, омега-9).

Домашня сировина не містить консервантів чи штучних речовин. Така обробка робить рідину незамінною для повноцінного харчування. Не всі знають, та масла, куплені в пляшках, піддаються численним хімічним процесам, щоби забезпечити якомога більш тривалий термін їх придатності. Наслідок таких дій – низький вміст корисних мікроелементів, велика кількість консервантів.

Приготувати сирець в домашніх умовах нескладно, однак необхідно купити прес для олії Трініті. Весь процес обробки відбувається на шнековому апараті при температурі нижче 40 градусів Цельсія. Завдяки цьому зберігаються незамінні для грамотного харчування властивості готового продукту. Однак слід зазначити: сирець домашнього витискання буде корисним тільки в тому випадку, коли при його приготуванні використовуються якісні інгредієнти, а потім рідина зберігалась відповідним чином.

Рослинні жири холодного способу переробки не очищаються, тому в них залишаються не лише корисні для здоров'я інгредієнти, але й домішки. Ось чому так важливо вибирати хороший прес для віджиму олії. У домашніх умовах продукцію готують із горіхів, насіння льону, жита або вівса.

Чому варто віджимати насіння самому?

Уже згадувалося особливе значення корисних для людини властивостей, однак це ще не все. Прес для олії має ряд інших переваг:

  • контроль якості, тобто використовуваних горіхів, насіння;
  • контроль виготовлення;
  • отримання тієї кількості рідини, що реально необхідна на кухні (завдяки деяким моделям можливо зробити 50 або 100 мл, в залежності від кількості горішків);
  • використання масел в кулінарії за принципом «якість важливіша за кількість»;
  • корисні властивості рослинного жиру холодного способу обробки позитивно впливають на здоров'я;
  • контроль умов зберігання, бо продукт власного виробництва не зберігається тривалий час та має бути використаний протягом 2 - 3 тижнів;
  • домашній продукт ароматний, має прекрасні смакові якості.

Купити олійний прес онлайн користувачі можуть на сайті компанії Triniti.

Робимо корисне борошно вдома

Домашні млини для зерна triniti.biz.ua – ексклюзивні аксесуари в господарстві. Ви можете жити без цього гаджету, аж тільки він у вас з’являється, борошно набуває інших об’ємів, а сфера застосування розширюється в кілька разів. Мельниця для зерна подрібнює до очікуваної фракції і під час роботи ви відчуваєте його незрівнянний запах.

Дієтологи постійно підкреслюють величезну роль цільнозернової їжі в підтримці гарного стану нашого організму. Це відмінний спосіб щодня забезпечувати тіло цінними вітамінами, мінералами, клітковиною, енергією.

Усе більше господинь усього світу облаштовують свої кухні даним агрегатом. Пристрій допомагає робити унікальний живий хліб для всієї родини. Наразі дуже популярно готувати випічку на живій заквасці. Роблять її лише із якісного борошна та води. По мірі дозрівання закваски там ростуть колонії корисних дріжджів, які добре впливають на стан шлунку та кишківника людини. Купити млин для зерна – гарна ідея, що дозволить виготовляти виключно найкориснішу, найсмачнішу випічку для своєї родини, друзів чи навіть на продаж. Якщо вам необхідне приладдя лише для власного користування, то краще купити міні млин. Широкий вибір моделей цих пристроїв пропонує сайт Трініті.

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат