У Закарпатській ОВА привітали представниць силових структур із Днем боротьби за права жінок

08.03.2024 15:40 ПОДІЇ

Перший заступник голови ОВА Мирослав Білецький привітав із Міжнародним днем боротьби за права жінок сильних і відданих своїй справі працівниць силових та правоохоронних структур Закарпаття.

«Кожна з цих жінок – приклад для наслідування, свідчення того, що наша країна розвивається і звільняється від упереджень. Це професіоналки, фахівчині своєї справи», – зауважив Мирослав Білецький.

За словами першого заступника голови ОВА, ми живемо в епоху руйнування стереотипів. З одного боку, нас щодня оточують сотні жінок. Вони обіймають посади міністрів, керівників департаментів, а ще дипломатки, депутатки, науковиці, лікарки і багато-багато інших. З іншого боку, нас вражають та захоплюють неймовірна сила духу, фізична витривалість, відданість і подвиг тих, які стали на захист Батьківщини.

Сьогодні за сумлінну працю, вагомі досягнення у професійній діяльності, активну життєву позицію та з нагоди Міжнародного жіночого дня почесні грамоти ОВА вручили жінкам-військовослужбовицям, поліцейським, рятувальницям та іншим.

«Глибока вдячність вам за те, що робите для Закарпаття та України», – зазначив Мирослав Білецький.

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат