Перший інтерактивний урок пройшов в ужгородській школі(ФОТО)

фото Л. Федоришиної, rionews 04.06.2013 11:08 ПОДІЇ

 

Вчора у загальноосвітній школі № 6 ім. В. Гренджі-Донського м. Ужгород в рамках Національного проекту “Відкритий світ” відбувся перший відкритий урок з нагоди успішного впровадження першого етапу проекту та завершення повноцінного постачання сучасного обладнання у 54 школи України.

Захід відбувся за участі голови Закарпатської обласної державної адміністрації Олександра Ледиди та керівника Національного проекту «Відкритий світ» Руслана Свірського.
Під час відкритого уроку учні, урядовці та журналісти протестували новітні освітні технології: інтерактивні дошки, цифрові лабораторії, планшети та нетбуки. В рамках інтегрованого уроку з фізики та екології: «Людина і енергія: двигун Стірлінга», було продемонстровано ефективність технічних рішень першого етапу реалізації Національного проекту «Відкритий світ» та сформовані основні критерії впровадження другого етапу проекту, який відповідно до Указу Президента України вже цього року охопить 2 000 шкіл України та буде поширений на 5-9 класи.

Голова Закарпатської облдержадміністрації Олександр Ледида відзначив: «Ми раді, що на базі ужгородської школи вдалося втілити такий сучасний та, безсумнівно, необхідний проект. Гадаю, що його впровадження надасть якісний поштовх у процесі реалізації розумового та творчого потенціалу закарпатських школярів».

«Учні 7-х класів тепер мають можливість отримувати якісні знання під час інтерактивних уроків та користуватися цікавими освітніми ресурсами, а вчителі — застосовувати новітні навчальні методики, зручно формувати звіти та аналізувати успішність учнів», - відзначив керівник Національного проекту «Відкритий світ» Руслан Свірський.

Інтерактивні уроки проходитимуть у сьомих класах визначених шкіл протягом двох тижнів під час виробничої практики.

фото Л. Федоришиної, rionews


За матеріалами прес-служба Державного агентства з інвестицій та управління національними проектами

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат