Губернатогр заклав капсулу до фундаменту майбутнього спорткомплексу(ФОТО)

admin 21.05.2013 15:43 ПОДІЇ

 

У вівторок, 21 травня, керівник області Олександр Ледида власноруч заклав капсулу до фундаменту майбутнього спорткомплексу, що почали зводити на території Ужгородської загальноосвітньої спеціалізованої школи-інтернату з поглибленим вивченням окремих предметів.

Будівництво розпочалося зовсім нещодавно, проте, у жовтні підрядники обіцяють завершити першу чергу (спортивний зал). Тут школярі матимуть змогу грати у міні-футбол, баскетбол, гандболу, волейбол. Рівень майбутнього спортзалу дозволить приймати змагання як місцевого, так і всеукраїнського рівня серед учнів дитячо-юнацьких спортивних шкіл. Наступного року тут зводитимуть сучасний басейн. Тож новий спорткомплекс стане для майбутніх професійних спортсменів хорошою базою для тренувань та змагань:

- Цей спорткомплекс дасть змогу нашим закарпатським молодим спортсменам відточувати свою майстерність у належних умовах. Наші спортивні команди досягають значних успіхів - це і гандболістки, і баскетболісти, і волейболісти. Тож маю надію, що у недалекому майбутньому саме вихованці закарпатських спортивних шкіл будуть основою для провідних спортивних клубів, - відзначив Олександр Ледида.

Наразі у 17-ти класах спеціалізованої школи навчається 517 учнів та працює 62 педагогів. Старша школа (10-11 класи) працює на 4-ма профілями: математичним, біолого-хімічним, української філології та спортивним. Зокрема, юних футболістів та гандболісток у закладі – 63.

Нагадаємо, що загальна кошторисна вартість об’єкту складає близько 15 мільйонів гривень. Наразі на будівництво нового спорткомплексу для дітей уже виділено 7 мільйонів гривень. Загальна площа нового спорткомплексу складе 2 тис. кв. м.

admin


За матеріалами прес-центр ОДА

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат