За кошти зібрані на Khust Half Marathon 2024 придбали автівки та гексакоптери

28.04.2024 12:35 ПОДІЇ

 

Сьогодні ми маємо можливість жити, працювати, навчатися, займатися спортом та інше завдяки нашим захисникам, котрі невтомно борються з ворогом. Завжди про це памʼятаємо і підтримуємо бійців за кожної можливості, - повідомив заступник голови ОВА Василь Іванчо.

Так, всі кошти, які вдалося зібрати з реєстраційних внесків на нинішній благодійний Khust Half Marathon 2024, спрямували саме для війська: придбали автівки та гексакоптери.

Перед початком забігу 66 дронів передали підрозділам, котрі залишають нашу незалежність. Йдеться про 50 безпілотників для 3-ї окремої штурмової бригади та ще 16 для бойового підрозділу «Птахи Мадяра».

Вручили їх очільник БФ «Розвиток нашого міста» Віталій Сокол та керівник громадської організації «Велооб’єднання» Андрій Козир. Захисники своєю чергою передали організаторам і благодійникам знакові нагороди за таку підтримку.

Віримо, що ці гексакоптери допоможуть героям протистояти ворогу, зберігати життя українських бійців. Дякую кожному, хто долучився до цього забігу, адже таким чином ми разом підсилили Збройні сили.

ТЕГИ : Василь ІванчоМирослав Білецький

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат