Голова Мукачівської РДА спростував інформацію про своє звільнення

admin 21.05.2013 14:10 ПОДІЇ

Очільник району без вагань погодився прокоментувати інформацію, яка днями була поширена одним із закарпатських інтернет-ресурсів. Зокрема у публікації йшлось про те, що голова Мукачівської РДА Едуард Дуда написав заяву на звільнення через ймовірність висловлення йому недовіри Мукачівською районною радою, яку на 80 % контролюють представники «ЄЦу».

«Ця інформація явно не відповідає дійсності і ті надумані факти, які були там озвучені, не мають нічого спільного з реаліями. Тобто по-нашому, по-закарпатськи кажучи, брехня. З приводу пана Бігунця та пані Тулюк скажу так: приймати рішення стосовно тих з ким працювати і краще бачення перспектив безпосередньо у голови адміністрації. До мене і після мене голова адміністрації буде приймати такі ж самі рішення, нічого в цьому нового та екстравагантного немає. Це формула стара як світ: приходить новий керівник, який підбирає собі нову команду».

На запитання журналіста стосовно того, чи не боїться Едуард Лукіч, що на сесії Мукачівської районної ради йому можуть висловити недовіру, керівник району відповів впевнено та недвозначно: «Не боюсь».

admin


За матеріалами "Панорама Мукачева"

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат