За кошти облбюджету оздоровлять 800 дітей пільгових категорій та 80 обдарованих і талановитих дітей

admin 20.05.2013 16:58 ПОДІЇ

Першого червня в Україні розпочнеться літня оздоровча кампанія.   У перший день літа запрацюють і дитячі заклади відпочинку та оздоровлення на Закарпатті. Про стан підготовки та плани щодо проведення кампанії розповів начальник управління молоді та спорту обласної державної адміністрації Віталій Ерфан.

  - У 2013 році Президент України Віктор Янукович доручив забезпечити якісний та безпечний літній відпочинок та оздоровлення дітей. Тому в області для вивчення умов оздоровлення та відпочинку закарпатській малечі було створено обласну, районні та міські міжвідомчі комісії, які контролюють роботу закладів. Ними у квітні вивчено стан підготовки до літньої оздоровчої кампанії. Реконструкцію проведено у 4-ох закладах, капремонти – у 38, у 56-ти закладах здійснено поточні ремонти.

  Цьогоріч закарпатські школярі, а це діти від 7-ми до 17 років, відпочиватимуть та оздоровлюватимуться у 575 дитячих закладах. Загалом на оздоровчу кампанію цього року заплановано залучити трохи більше 42-х мільйонів гривень. Зокрема, з обласного бюджету - 15,4 мільйонів, що на 9,5 мільйонів гривень більше, ніж торік. Загалом 84 636   дітей плануємо охопити оздоровчими та відпочинковими послугами (57% від загальної кількості). Варто зазначити, що оздоровленням (не менше 21 дня) за кошти обласного бюджету буде охоплено понад 800 дітей пільгових категорій та 80 обдарованих і талановитих дітей, - резюмував Віталій Ерфан.

Прес-центр ОДА

admin

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат