Закарпатців запрошують до участі в конкурсі «Урок казки»

admin 20.05.2013 16:16 ПОДІЇ

З березня по жовтень 2013 року Проект "Свято дитячих мрій" продовжує збирати навколо себе друзів та усіх талановитих дітей.  Головне - повірити в мрію и почати рухатися до неї.  Благодійний проект проводиться у двох номінаціях серед дітей від 6 до 16 років.

Це проект, який представляє собою систему організованих заходів для дітей та сприяє реалізації творчих та культурних можливостей. Проект має статус соціального та благодійного, так як створений для дітей з різних соціальних категорій, зокрема для дітей, позбавлених батьківського піклування, дітей з малозабезпечених сімей, дітей-інвалідів тощо.
До участі в конкурсі допускаються учні 1-11 класів загальноосвітніх та спеціалізованих навчальних закладів, шкіл-інтернатів та дитячих будинків. Учасники можуть представити свої роботи в різних напрямках.Основне, аби пісня, танець, малюнок чи сценарій, відповідали казковій тематиці. Переможців нагороджуватимуть у Києві. Також кращі з кращих матимуть шанс взяти участь у зйомках дитячих телевізійних програм.
З детальними умовами конкурсу, положенням можна ознайомитись на сайті http://www.dutunstvo.com/urok-kazki/.


Управління інформаційної діяльності
та комунікацій з громадськістю ОДА

admin

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат