Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

Rionews 16.04.2013 07:00 ПОДІЇ

На календарі вівторок, 16 квітня. Нехай ваш ранок буде впевненим, кроки рішучими, а настрій бадьорим. Додавайте до цієї суміші аромат свіжозвареної кави, запрошуйте улюблений співрозмовників і не баріться у важливих справах. Адже коли, як не в першій частині тижня розпочинати щось нове й цікаве? Гарного дня!



Цитата дня:   Все створюється двічі, спочатку в свідомості, а потім в реальності.   ( Р. Шарма "Монах, який продав свій Феррарі")


16 квітня 2013 року   в Ужгороді температура повітря вдень 14-17°.Вранці небо в Ужгороді буде ясним, таким воно й залишатиметься протягом усього дня. Без опадів.
Народний прогноз погоди
: У цей час наші пращури продовжували слідкувати за льодом: якщо він на озерах потоне - рік буде важким. Садівники вже розпочинали саджати груші, сливи, смородину, обрізати дерева і кущі.


За православним календарем 16 квітня ІМЕНИНИ відзначають Антіох, Вифоній, Галик, Дий (Дей), Елпифидор, Иллирик, Марин, Нектарій, Микита й Федосья (Феодосія).



Сьогодні також:


•   Вірменія - День працівників поліції.
•   Болівія - День першої конституції. День юриста.
•   Данія - День народження королеви Маргрет
•   США, Массачусетс, Мен - День патріота.


Цей день в історії

1632 — засновано Києво-Могилянську академію.
1705 — Англійська королева посвятила Ісаака Ньютона у лицарі.
1710 — Пилипа Орлика обрано гетьманом України.
1710 — у м. Бендери Пилип Орлик підписав «Договір та Встановлення прав і вольностей Війська Запорозького та всього вільного народу Малоросійського…» (Конституцію П.Орлика)



Що сьогодні і на вихідних буде в Ужгороді та краї?

Ужгород, вул. Швабська, 25а (магазин «Зооманія»)
14—21 квітня — виставка екзотичних птахів, декоративних гризунів, декоративних павуків, мармурових тарганів, гігантського равлика Ахатина, пітона. Відкриття 14 квітня об 11.00.  

«Галерея Ілько» (вул. Кошицька, 28)
Ювілейна виставка заслуженого художника України Івана Ілька.


Художній музей імені Бокшая
До 5 травня — виставка «Графічне мистецтво Закарпаття ХХ століття».
Музей працює щодня (крім понеділка) з 10.00 до 17.00.

«Доміон»
До 18 квітня — «Даю рік». Поч. о 17.00,   20.30 та 22.20. «Сімейка Крудсів»
Поч. о 12.00, 13.40, 15.20 та 18.50.

«Перемога» (Мукачево)
До 15 квітня — «Атака кобри 2» 3D. Поч. о 12.00, 16.00, 19.40 та 21.50. «Піймай шахрайку,якщо можеш» 2D. Поч. о 14.00.

Закарпатський музей народної архітектури та побуту (вул. Капітульна, 33а)
Персональна виставка Марії Яцьків (вишивка хрестиком).
Виставка графіки Інни Осадчої та Наталії Угрин.
Постійно діючі експозиції та виставки.
Експозиція під відкритим небом.
Музей працює щодня (крім вівторка) з 9.00 до 17.00, експозиції —   з 9.00 до 17.00.

Обласний будинок профспілок (вул. Руська, 3)
До 22 квітня — виставка природної макрофотографії «Краса паралельного світу».


Ужгород, вул. Кошицька, 28
Ювілейна ретроспективна виставка заслуженого художника України Івана Ілька.

Мистецький кафе-клуб «Під замком» (вул. Ольбрахта)
Постййно діюча виставка робіт Петра Шолтеса, члена закарпатської організації Спілки художників України.

Галерея «Ужгород»  
Персональна виставка Йожефа Рущака (живопис).
Галерея працює з 11.00. до 18.00, у суботу до 15.00, у неділю до 13.00. Вихідний — понеділок.

Меморіальний будинок-музей народного художника України Ф. Манайла (Ужгород, вул. Другетів, 74)
Постійно діючі експозиції. Музей працює з 10.00 до 17.00 щодня, крім неділі й понеділка.

Закарпатський краєзнавчий музей — Ужгородський замок
Тимчасова виставка «Містичне число 9 у житті та творчості Арпада Філепа» з нагоди 150-річчя від дня народження угорського поета, письменника, драматурга, музиканта.
Експозиція з історії Ужгорода та Ужгородського замку «Древній замок над Ужем».
Експозиція з історії духовної культури на Закарпатті.
Виставка холодної та вогнепальної зброї ХVІ — початку ХХ ст. з фондової колекції музею.
Експозиція меморіальної кімнати Президента Карпатської України Августина Волошина.
Виставка народних музичних інструментів Закарпаття.
Виставка народного одягу Закарпаття.
Виставка стародруків та ікон VIII — початку XX ст.
Фотовиставка «Меморіальні та пам’ятні місця А. Волошина в Ужгороді та Закарпатській області».
Музей працює щодня (крім понеділка) з 10.00 до 17.00.  

Меморіальний будинок-музей народного художника України А. Коцки
Постійно діючі експозиції. Музей працює з 9.00 до 16.00 щодня, крім неділі.



Що обіцяють зірки?

Овен. Сьогодні вам варто більше часу приділити вашому здоров'ю та самопочуттю. Постарайтеся не перебільшувати свою роль у житті інших людей. Цей день вас здивує своєю динамікою. Сьогодні має сенс згадати про рідних, про своє коріння. Сьогодні можете побачити дивовижний сон.
Телець. Постарайтеся не приймати близько до серця все, що почуєте на свою адресу. Емоційні зв'язки, які вас з'єднують з іншими, не повинні мати великого впливу на вас. Будьте об'єктивні в рішеннях, які ви сьогодні приймаєте. Постарайтеся приділити увагу зустрічам і спілкуванню на нейтральній території.
Близнюки. Чудовий день для тих, хто сьогодні має намір зайнятися вирішенням ряду фінансових питань. Постарайтеся бути уважними щодо дрібниць. Цей день дуже підходить для тих, хто прагне самореалізації та самовдосконалення. Сьогодні ви зрозумієте істини, про які ви раніше знали, але яких не розуміли до кінця
Рак. Сьогодні вам варто більше часу приділити зустрічам і спілкуванню з тими, хто прагне співпраці з вами. Не відмовляйте людям у їхньому бажанні бути поруч. Приділіть увагу дрібницям. Сьогодні ви матимете чцдове самопочуття, а тому можете не боятися, що здоров'я внесе якісь корективи. Будьте в собі впевнені!
Лев Сьогодні вам варто приділити увагу тим, хто переживає щодо вашого поточного стану. Можете бути спокійні і заспокойте інших. Все не так сумно. Пам'ятайте, що будь-яка затримка може бути не стільки катастрофою, скільки порятунком. Хто знає, від чого таким чином вас огороджують небеса. А тому довіряйте собі, людям і своєму ангелу-охоронцю.
Діва. Чудовий день для тих, хто прагне самореалізації в обраній сфері діяльності. Постарайтеся не ухилятися від своїх прямих обов'язків. Вам варто приділити час тим, хто трохи не встигає з виконанням поставлених завдань. Будьте впевнені в собі і в своєму майбутньому. Постарайтеся нічому не дивуватися.
Терези Цей день дивує своєю динамікою і низкою різноманітних подій. До кінця дня ви можете відчути велику втому, якщо не розставите пріоритети. Будьте впевнені в собі і в тому, чим ви займаєтеся. Постарайтеся не ігнорувати свої обов'язки. В цілому, якщо ви будете зібрані і не відволікатиметеся - день пройде вдало.
Скорпіон Цей день чудово підходить для тих, хто вже давно намітив собі цілі і рухається їм на зустріч. Все і всі, хто вас оточує, сприятимуть цьому. А тому вірте! Це є найважливішим в цей період вашого життя. Не варто переживати і приймати близько до серця слова і вчинки інших. Сконцентруйтеся на тому, що зараз дійсно важливо для вас.
Стрілець. Цей день може змінити багато чого у вашому житті. А тому будьте обережні в словах і діях. Не варто багато часу приділяти дрібним заняттям, які ні до чого не зобов'язують. Постарайтеся вибудувати план дій і розставити пріоритети, що для вас важливо, а що другорядне. Цей день чудово підходить для закоханих.
Козеріг Чудовий день для тих, хто прагне самореалізації в обраній сфері діяльності. Будьте впевнені, що все, що ви робите зараз - від зоветься вам у майбутньому. А тому будуйте якомога менше підступних планів. Не варто витрачати енергію на помсту. Постарайтеся приділити увагу тим завданням, які варті цього.
Водолій. Чудовий день для тих, хто вирішив сьогодні зробити рішучий крок назустріч своєї мети. Будьте впевнені в собі і в тому, чим ви займаєтеся. Ваше оточення можете вас трохи підвести. Саме тому вам варто контролювати всі процеси. Не варто розслаблятися завчасно.
Риби Сьогодні вам варто більше часу приділити своєму настрою та психологічній складовій. Подумайте про те, які уявні установки ви перед собою ставите. Це має велике значення. Адже ваші установки - це неусвідомлене бажання, яке ви посилаєте в простір. Пам'ятайте, що все в цьому житті реально і досяжне. Ваша цілеспрямованість і любов до того, чим ви займаєтеся, стане надійною основою вашого майбутнього.



А зараз — усміхніться :)


Любі дівчата! Косметика, яка зі стовідсотковою гарантією зробить вас привабливішими та бажаними, продається у пляшках по 0,5 л.  


Лежачи в ліжку зі своєю коханкою, не забувай, що твоє місце поруч із дружиною зараз вакантне.


Тільки що пропонувала чай, а тепер постіль ... Ухх ... Подобаються мені провідниці!

Rionews

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат