В Ужгороді відбудеться акція «Готуй намет навесні!»

admin 28.03.2012 15:21 ПОДІЇ

У четвер, 29 березня 2012 року, на пл. Б. Хмельницького о 14.00 відбудеться акція «Готуй намет навесні!» в рамках всеукраїнської молодіжної кампанії ВСТАВАЙ! Акція є складовою всеукраїнського конкурсу розкладання наметів на швидкість, фінал якого відбудеться у Києві на Майдані Незалежності 5 квітня.

Під час акції в Ужгороді молодь розіб’є наметове містечко на 1 годину перевіривши свої навики у швидкості розкладання та збирання наметів.
Аналогічні акції в цей день проходитимуть по всій Україні. Таким чином учасники продемонструють рівень «наметової готовності» станом на березень 2012 року та поділяться думками про те, де українська молодь зможе потенційно використати “наметові” навики цього року.
Кожен переможець акції в своєму місті поїде у Київ для участі у всеукраїнських змаганнях, де зустрінеться з іншими переможцями 40 найбільших міст України.

Довідково:
В молодіжну кампанію ВСТАВАЙ! об’єдналися молоді активісти Батьківщини, Народного Руху України, Свободи, Фронту змін, УДАРу, Громадянської позиції, інших партій та позапартійних молодіжних середовищ, які підтримують необхідність виведення Януковича та його команди з української політики як таких, що не виконали свої обіцянки, котрі давали молоді під час виборчої кампанії. Тим самим вони обманули інтереси мільйонів молодих людей в Україні.

Час: 14.00
Місце: пл. Б. Хмельницького (м. Ужгород)
Дата: 29 березня 2012 року



admin

Коментарі :


29.03.2012 11:48 Ужгородець

і що??? зміст який? показати, що у молоді є намети і вони їх вміють розкладати? хіба це допоможе під час фальсифікацій на виборах? краще б справою зайнялись....


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат