Доброго ранку, любі читачі!

admin 14.02.2012 06:45 ПОДІЇ

На календарі 14 лютого, вівторок. Не розчаровуйтесь, якщо вже зранку справи йдуть трохи не так, як вам хотілось би. Переконайте себе у безперечному успіху та спробуйте самотужки створити собі святковий настрій, якщо інші не поспішають дарувати вам радість. Лише світлих думок на початку нового дня та смачної вам ранкової кави!

Цитата дня: Великі люди вмирають двічі: спочатку як люди, потім - як великі (Валері Поль).

13 лютого 2012 р. по Закарпатській області: Мінлива хмарність, без істотних опадів. Ожеледиця. Вітер змінних напрямків 3-8 м/с. Температура повітря вдень 2-7°, у горах місцями 8-13° морозу.
По м. Ужгород: Мінлива хмарність, без опадів. Ожеледиця. Вітер північно-західний 3-8 м/с. Температура вдень 3-5° морозу.

За православним календарем 14 лютого ІМЕНИНИ відзначають Вендиміан, Микола, Перпетуя, Петро, Ревокат, Сатир, Саторнил, Секунд, Трифон і Фелицитата (Феликитата).

Сьогодні також:
День Комп’ютерщика
День Святого Валентина

Цей день в історії

1972   — стартувала до Місяця радянська автоматична станція «Луна-20». Через 11 днів вона доставить на Землю місячний ґрунт
1976   — за допомогою радянської зброї та кубинських солдатів правлячий марксистський режим в Анголі взяв під свій контроль всю територію країни
1978 — англійська група Dire Straits розпочала в Лондоні запис свого першого альбому
1989 — аятола Хомейні заочно приговорив іранського письменника Салмана Рушді до страти за книгу «Сатаниські вірші»
1992 — установлені дипломатичні відносини між Російською Федерацією й Україною
1993   — Україна, Польща та Угорщина підписали договір про співпрацю народів Карпатського регіону
— на перших всенародних виборах президента Литви переміг колишній голова Компартії республіки Альгірдас Бразаускас
2004   — у результаті обвалення покрівлі в московському «Трансвааль-парку» загинули 28 осіб і більше 100 постраждали
2005   — у Лівані внаслідок теракту вбитий колишній прем'єр-міністр Рафік Харірі

Що сьогодні буде в Ужгороді та краї?

Галерея «Ужгород»
14 лютого — відкриття виставки «Нюанс» до Дня Св. Валентина. Поч. о 16.00.

Облмуздрамтеатр
14 лютого — концерт зірок «Х-Фактор 2».

Падіюн
14 лютого — виставка-продаж «Рукотворне мистецтво Закарпаття».
14 лютого — концерт до Дня всіх закоханих.

Ужгород, пішохідний міст
14 лютого — флеш-фест «Міст кохання» до Дня Св. Валентина .

Ужгород, ковзанка «Ice Land»
14 лютого — святкування Дня Св. Валентина.

«Доміон»
До 16 лютого — «Камінь». Поч. о 13.50, 17.30 та 21.10. «Моя шалена сімейка». Поч. о
12.00, 15.40, 19.20 та 23.00.

Художній музей імені Бокшая
Виставка молодіжного мистецького об’єднання «Малий Лувер».
Постійно діючі експозиції та виставки.
Музей працює щодня (крім понеділка) з 10.00 до 17.00.

Закарпатський музей народної архітектури та побуту
Виставка «Мистецтво килимарства» з нагоди 100-річчя з дня народження Гафії Візичканич.
Постійно діючі експозиції та виставки:
Експозиція під відкритим небом.
Музей працює щодня (крім вівторка) з 10.00 до 18.00, експозиції —   з 10.00 до 18.00.

Закарпатський краєзнавчий музей — Ужгородський замок
Виставка «Зимова казка в Ужгородському замку»: виставка ялинкових прикрас 40—90-х років(у тому числі ручної роботи), стародруків та ікон із нагоди Новорічно-Різдвяних свят.
Постійно діючі експозиції та виставки:
Експозиція з історії міста над Ужем та Ужгородського замку.
Експозиція духовної культури.
Виставка унікальних народних музичних інструментів.
Експозиції флори та фауни Закарпаття.
Музей працює щодня (крім понеділка) з 10.00 до 17.00.

Вул. Гагаріна, 8а (150 метрів від переїзду) — Стаціонарна виставка екзотичних тварин — крокодилів, варанів, водяних агам, павуків-птахоїдів, геконів, хамелеонів, ігуан, африканських гігантських жаб, бородатих агам, плащоносних ящірок, анаконд, удавів.

У кафе "Снек" (вул. Ольбрахта) — виставка члена Закарпатської організації Національної спілки художників України Петра Шолтеса.

Меморіальний будинок-музей народного художника України А. Коцки
Постійно діючі експозиції. Музей працює з 9.00 до 16.00 щодня, крім неділі.


Що сьогодні обіцяють зірки?

Овен. Сьогодні буде знайдена відповідь на якесь складне для вас питання, буде вирішена якась давня проблема. Це все стосується роботи й робочих відносин. А от удома вас чекають не дуже приємні моменти - близькі родичі створили вам якісь додаткові незручності. Вам доведеться «докладати зусиль» у другій половині дня та вирішувати ці, здавалося б, банальні, але проблеми.
Телець Ваша підсвідомість «працюватиме» на вас, варто прислухатися до неї та виконувати вимоги цього почуття, ім'я якому - інтуїція. Другу половину дня присвятіть своїм стосункам. Тримаючись за руки, дивлячись одне одному в очі, ви зможете вдвох вирішити багато відкладених питань, що стосуються вашого сімейного благополуччя та побуту.
Близнюки. День пройде під знаком рутинної роботи. Вам треба надолужити згаяне в професійному сенсі, тоді це принесе хороші плоди в майбутньому. При цьому смуток-туга охоплять вас сьогодні в першу половину дня. Важко буде стимулювати себе до роботи. Самотнім людям необхідно провести час у колі близьких друзів, щоб не піддаватися депресії, занепаду та меланхолії, які характерні для цього періоду.
Рак. Сьогодні вас «чекають» проблеми в травній системі. Можливе загострення хронічних болячок у цій сфері - раптовий біль «під ложечкою», печія, нетравлення і важкість у животі. Усе це, певна річ, наслідки неправильного харчування. Але насамперед через стримані емоцій, особливо негативного характеру. Вам треба навчитися скидати образи, смуток і не приносити їх із собою в дім.
Лев. Сьогоднішній день дасть хороший старт для нових справ і реалізації задуманого. Постарайтеся провести важливі зустрічі - це дасть хорошу перспективу в майбутньому. А запальність, агресія та дратівливість можуть спровокувати конфлікти та нерозуміння між партнерами, що нашкодить вашому особистому життю. Також будьте уважні, можливе загострення вашої давньої хронічної хвороби.
Діва. Навантаження на організм, також і на психіку, сьогодні треба уникати і більше відпочивати. Цей день може внести чуттєвість і пристрасть в особисті стосунки, тому заплануйте свій відпочинок із другою половинкою. Це   доречний час, щоб забути про минулі безладдя та воскресити колишні почуття.
Терези. Вплив Місяця цього дня буде особливо потужним для проведення ритуалів, пов'язаних із залученням енергії для гармонізації особистих стосунків, а також залучення фінансової енергії й успіху. Постарайтеся побути наодинці. Сьогоднішні романтичні зустрічі не принесуть належного задоволення й ефекту. А все тому, що ви сьогодні будете надмірно прискіпливі та строгі до другої половинки. Тому, щоб не зіпсувати стосунків, краще із зустріччю почекати - перечекати, так би мовити.
Скорпіон. Сьогодні ваш грошовий рух буде ускладнений. Постарайтеся не позичати і не брати грошей у борг. Розташування планет може негативно позначитися на ваших справах, є ризик обману та прийняття неправильних рішень. Першу половину дня краще присвятити рутинній роботі: звіти, інвентаризація, підбиття підсумків. Особисті стосунки в цей період будуть ускладнені конфліктами, постарайтеся уникнути конфронтації зі своїм партнером.
Стрілець. Психічна напруженість першої половини дня зміниться підйомом сил до вечора. Будьте обережні з грішми, не варто сьогодні здійснювати великих покупок. Також уникайте гострої, жирної, пряної їжі. Для профілактики проблем зі шлунком вживайте легкотравну їжу. А на любовному фронті можуть виникати конфлікти через підвищену емоційну чутливість одного з партнерів.
Козеріг. Удома вам буде некомфортно, незатишно. Справа не у самих стінах, а у ставленні одне до одного людей, які живуть у цих стінах. Критиканство, прискіпливість домашніх до вас дійдуть настільки, що вам не захочеться довго знаходитись удома, попри зиму та мороз. І правильно, краще від гріха подалі проведіть другу половину дня в компанії людей, які вас не критикують і не «дістають» - у компанії близьких друзів.
Водолій. Для вас цей час побудови довгострокових стосунків із діловими партнерами; вдалими будуть співбесіди та поновлення старих робочих контактів. Друга половина дня принесе приємні ноти ніжності і романтики: зробіть подарунок коханій людині, проявіть чуттєвість і увагу, це зміцнить ваші стосунки.
Риби. Сварка через дурниці та дрібниці. Це вам «загрожує» сьогодні вдома, у стосунках із близькими людьми. Постарайтеся втриматися та не бути надто вимогливими - важливо не розпалювати емоційних конфліктів. Другу половину дня використовуйте для переговорів, усі розпочаті дії принесуть вам успіх у недалекому майбутньому.

А зараз — посміхніться :)

Йде жінка вулицею і бачить, що чоловік взяв малого за ноги і б’є головою об стіну будинку…
- Що ви робите, в нього ж кепочка злетить! – кричить жінка.
- Не хвилюйтесь так, відповідає чоловік, я її цвяшками прибив!


Приходить Вовочка зі школи, дає татові щоденник почитати. Тато читає:
“Російський-2, математика-2, фізика-2,… Спів-5. Господи! Цей дебіл ще і співає!”


Молода жінка плете маленькі панчішки.
- Дорогенький, – ніжно каже вона чоловікові, – ти хотів би почути, як по нашій квартирі бігають маленькі ніжки?
- Ні, я не люблю мишей.

admin

Коментарі :


14.02.2012 08:40 Юрій

Мушу вам вислати копіі двух статей про КІРПУ і харківську жидовку - БОГОСЛОВСЬКУ!!Добре було б як би ВАША газета це все при отриманні надрукувала би .Бажаю щастя успіхів   дружності в колективі....ЛЬВІВСЬКА ОБЛ.


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат