Доброго ранку, любі читачі!

Rionews 20.08.2012 08:30 ПОДІЇ

Сьогодні понеділок, 20 серпня. З бадьорим настроєм і сподіваннями на краще розпочинайте робочий тиждень. Не лякайтеся роботи, яка безсовісно навалюватиметься на вас вже в перший день. Нехай вона псує настрій комусь іншому, а ви тим часом порелаксуйте за чашечкою свіжозвареної кави, і залишіть для себе лише найкращі спогади з усього, що чекатиме на вас сьогодні!

Цитата дня: Я - не тіло, наділене душею, я - душа, частина якої видима і називається тілом (Пауло Коельйо)

20 серпня 2012 року по Закарпатській області: Малохмарна суха погода. Вранці місцями слабкий туман. Вітер змінних напрямків 3-8 м/с. Температура повітря вдень 27-32°, в горах місцями вдень 17-22° тепла.
П м. Ужгород: Ясна суха погода. Вітер змінних напрямків 3-8 м/с. Температура повітря вдень 29-31° тепла.

За православним календарем 20 серпня ІМЕНИНИ відзначають Олександр, Олексій, Антон (Антоній), Астерий, Панас, Василь, Дмитро (Димитрий), Дометий, Єлисей, Іван (Іоанн), Иперихий, Марин, Меркурій, Митрофан, Михайло, Мокей (Мокій), Наркисс, Никанор, Ор, Петро, Пимон, Потамия, Созонт і Феодосій.


Сьогодні також:
Угорщина. День Святого Іштвана, засновника угорської держави.
Марокко. День народної революції.
Непал. День королеви-матері.
Сенегал. День незалежності.
Тайвань. День кохання.

Цей день в історії

1619 — Голландський корабель доставив до Америки перших 20 африканських негрів, які були продані в рабство мешканцям колонії Джеймстаун.
1627 — Вийшов перший словник української мови «Лексіконъ славенноросскій і именъ тълкованіє» Памви Беринди.
1741 — Відкриття першим російським мореплавцем капітаном-командором Вітусом Берингом Аляски.
1809 — Арештований французами Папа Римський Пій VII перепроваджений із Савони до Гренобля.
1864 — в Японії спалахнув інцидент біля Імператорських воріт.
1868 — У США офіційно проголошено закінчення Війни Півночі і Півдня.
1896 - У Києві відбулось освячення кафедрального собору святого Володимира.


Що сьогодні буде в Ужгороді та краї?

«Доміон»
До 30 серпня — «Льодовиковий період-4». Поч. о 12.00, 13.40, 15.20, 17.00, 18.40, 20.20 та 22.00.

Галерея «Ужгород»
Персональна виставка члена Закарпатської організації Cпілки художників України Любові Галерея працює з 11.00. до 18.00, у суботу до 15.00, у неділю до 13.00. Вихідний — понеділок. Поч. о 20.00.

"REKI MANKI" (Ужгород, вул. Корзо 5, вхід біля пабу "Кактус")
Фотопроект Нати Попової "Люди і предмети".  

Художній музей імені Бокшая
Виставка «Живописне Закарпаття» (Закарпатська школа образотворення ХХ століття).
Постійно діючі експозиції та виставки.
Музей працює щодня (крім понеділка) з 10.00 до 17.00.

Бар «Савок» (вул. Капушанська, 20)
Виступ музичного колективу «Вітамін». Поч. о 20.00.

Закарпатський музей народної архітектури та побуту
Постійно діючі експозиції та виставки:
Експозиція під відкритим небом.
Музей працює щодня (крім вівторка) з 10.00 до 18.00, експозиції —   з 10.00 до 18.00.

Закарпатський краєзнавчий музей — Ужгородський замок
Постійно діючі експозиції та виставки:
Експозиція з історії міста над Ужем та Ужгородського замку.
Експозиція духовної культури.
Виставка унікальних народних музичних інструментів.
Експозиції флори та фауни Закарпаття.
Музей працює щодня (крім понеділка) з 10.00 до 17.00.

У кафе "Снек" (вул. Ольбрахта) — виставка члена Закарпатської організації Національної спілки художників України Петра Шолтеса.

Меморіальний будинок-музей народного художника України А. Коцки
Постійно діючі експозиції. Музей працює з 9.00 до 16.00 щодня, крім неділі.

Центральна дитяча бібліотека (пл. Богдана Хмельницького, 3)
До 1 вересня — персональна виставка заслуженого працівника культури Степана Сігетія «Дерев’яні церкви Закарпаття та природа рідного краю».



Що обіцяють зірки?

Овен. Майнові питання брата або сестри можуть займати якусь частину вашого часу. Сьогодні також можливі поїздки й відрядження. В жінок, які переживають цей час, можливі вагітності або посилення материнських почуттів. Любовні й сексуальні проблеми можуть бути джерелом емоційного збудження. Любовні справи відбуваються в домашньому оточенні.
Телець. Сьогодні вам не варто попадатися на очі начальству. Це не найкращий день для того, щоб відстоювати свої права, а тим паче свою думку. Що непомітнішими ви сьогодні будете -то краще для вас. Постарайтеся менше говорити й робити тільки те, що повинні та звикли. Ініціатива також буде зайвою.
Близнюки. Ви відчуєте сильний вплив батьків на своє життя - пряме втручання або непряме, через ваше виховання, звички, закладені сім'єю. Ви братимете активну участь у житті батьків, і особливо батька. Можуть проявитися якісь спадкові проблеми, хвороби. Також займатиметеся питаннями спадку. В особистому житті може виникнути дилема - як поєднати в собі дві пристрасті в коханні - сімейну та плотську. Не всім удається знайти золоту середину в цьому.
Рак. Сьогодні вам варто контролювати себе та свої емоції. Це справді важливо для вас. Тому частіше дослухайтеся до своїх відчуттів. Якщо відчуваєте, що наразі ви не в змозі нормально працювати або спілкуватися з людьми, найкраще не сперечатися з собою й відпроситися. Адже ні до чого доброго не призведе те, що ви залишитеся й на кому-небудь зірветеся. Будьте обережні у своїх реакціях і бажаннях.
Лев. Виявляється більший, ніж звичайно, інтерес до художнього, романтичного, громадського й особистого творчого самовираження. Цей час сприятливий для особистої діяльності, пов'язаної з мистецтвом, музикою, розвагами, психологією та розкішшю. Вам рекомендується проводити час зі своєю коханою людиною на виставках, у галереях, у театрах тощо. А якщо ви поки що вільні - то саме в цих місцях на вас може чекати ваша доля - у вигляді потенційного партнера.
Діва. Цей день навряд чи виділиться чимось особливим. Вам, як і раніше потрібно вчитися дослухатися до себе та своєї інтуїції. Адже вона - ваш найкращий порадник і помічник. В іншому робіть те, що звикли робити в понеділок. Вам не варто поки що остерігатися якихось серйозних подій. Головне - правильно налаштувати себе на робочий тиждень
Терези. Питання побуту, комфорту вашої сім'ї, проблеми в домі - все це буде актуально сьогодні. Ваше емоційне життя сильно залежить від обстановки у вашому домі. У цей період ви відрізнятиметеся чудовою пристосовністю до ситуацій, багатою фантазією, що, у свою чергу, допоможе вам упоратися з багатьма труднощами періоду. Сьогодні ви можете відчувати дефіцит мікроелементу цинк -він є в зернових, грибах і яловичій печінці.
Скорпіон. Чудовий день, щоб із новими силами приступити до реалізації намічених планів. У вас у цей час усе чудово виходитиме, якщо ви не погребуєте й дослухаєтеся до реакцій і думок інших людей. Звичайно, робота є робота, але все ж - людський фактор відіграє важливу роль у робочому процесі. Вам варто враховувати факт, що дисципліна й розпорядок дня існують для всіх, а не тільки для більшості.
Стрілець. Загальний гормональний фон потребуватиме вашої пильної уваги. Можлива неузгодженість роботи залоз внутрішньої секреції (в цілому) через згубний впливу емоцій. Тобто, горезвісні стреси можуть порушити гормональний баланс в організмі.Сьогодні ви можете відчувати дефіцит макроелементу кальцій -вживайте молочні продукти, бобові, житній хліб.
Козеріг Як не дивно, але Фортуна стала на вашбік! Вам варто звернути серйозну увагу на ті можливості, які почнуть зараз з'являтися. Не бійтеся й не соромтеся їх використовувати. Що більше заповзятливі ви зараз будете -то ймовірніше, що вам це зарахується в найближчому майбутньому. Використовуйте зараз увесь ваш потенціал. Це потрібно, перш за все, вам!
Водолій. Успіх чекає на працівників у сфері техніки, особливо авіаційної та космічної, а також у кіномистецтві. В робочому колективі ви схильні будете проявляти надмірну ексцентричність. Можлива ваша сильна залежність від інших людей або просто від обставин.
Риби. Зараз доля на вашому боці,й вам залишається тільки ловити бонуси. Не відмовляйтеся від допомоги та вигідних пропозицій. Чудовий день для того, щоб проявити себе і свої здібності. Напевно, оточуючі будуть приємно здивовані тим, що ви вмієте й можете, крім того, що вже знають про вас. Здивуйте їх, і вам це зарахується! Поповність брак вітаміну С -він є майже в усіх овочах і фруктах, особливо в цитрусових.


А зараз — усміхніться :)

Сніжний чоловік дуже довго мучиться літом, але взимку йому допомагають діти… Вони ліплять йому сніжних баб.


Маленька дівчинка робить уроки, там питання:
- Що відокремлює голову від тіла?
Вона посміхаючись:
- Простіше простого – сокира.



Діти в садочку.
- А мене в капусті знайшли.
- А мене з інтернету скачали.
- А у нас сім’я не багата, тато сам все робить.

Rionews

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат