Закарпатським школам подарували 13 автобусів

admin 16.08.2012 12:29 ПОДІЇ

13 нових транспортних засобів, якими доставлятимуть дітей у школи краю, уже сьогодні роз’їдуться по Закарпаттю. Ключі від автобусів сьогодні отримали представники районів. Відтепер на Міжгірщині,   Іршавщині, Виноградівщині – по три нові шкільні автобуси, на Рахівщині – два, на Свалявщині та Берегівщині – по одному. Транспорт придбано за рахунок коштів держбюджету, вартість одного автобуса 355 тисяч гривень.


Ключі від новеньких шкільних автобусів у четвер, 16 серпня, представникам районів вручив керівник краю Олександр Ледида.
- В області діє Програма «Шкільний автобус», завдяки якій створюються умови для комфортного перевезення учнів та педагогів до місць навчання. Наразі 12 тисяч школярів та   тисяча вчителів області користуються цим транспортом. Сьогодні ми вручаємо 13 автобусів, вже наприкінці місяця – ще 13, – запевнив Олександр Ледида.

Також, за словами керівника краю, на часі, забезпечення централізованого технічного контролю за шкільними транспортними засобами.

Завдання влади – забезпечити всі райони краю шкільними автобусами. Наразі в області курсують 147 шкільних автобусів. Повністю забезпечені цим транспортом Воловецький та Перечинський райони, — повідомляє прес-центр ОДА.

admin

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат