Доброго ранку, любі читачі!

Rionews 21.06.2012 08:30 ПОДІЇ

Сьогодні четвер, 21 червня. Запрограмуйте хороший настрій вже зранку, і нехай усе задумане удасться. Підтримуйте гармонію зі своїм оточенням: не забувайте запропонувати чашечку улюбленого напою найдорожчим людям. Ранкова посмішка, аромат свіжозвареної кави і впевненість у власних силах — найлегший рецепт успішності цього дня!

Цитата дня: Мрія - річ дуже зручна, тому що ми зовсім не зобов'язані здійснювати те, про що мріємо (Пауло Коельйо).

21 червня 2012 рокув Ужгороді : Температура повітря вдень 30-33°.
Ніч в Ужгороді буде безхмарною, та до кінця дня небо буде залишатися ясним. Без опадів.
Народний прогноз погоди: 21 червня відзначається день пам'яті великомученика Феодора Стратилата. У народі святого називали Колодязником, оскільки це був день тих, хто копав криниці. Наші пращури говорили, що "Стратилат грозами багатий" - з цього дня наступала пора літніх гроз. Примітили у давнину, якщо під час грози добре чути грім, то варто чекати на затяжну негоду. Також в цей день звертали увагу на росу: якщо багато роси, то урожай буде хорошим. 21-22 червня - день літнього сонцестояння.

За православним календарем 7 червня ІМЕНИНИ відзначають Афре, Василь, Єфрем, Зосим, Каллиопия, Костянтин, Маркіян, Меланія, Навкратий, Никандр, Павло, Федір (Феодор) і Феофан.


Сьогодні також:
Народився Віктор Цой, російський рок-співак (загинув 15 серпня 1990)

Цей день в історії

1633 - Галілео Галілей ув'язнений в палаці інквізиції.
1788 - Нью-Гемпшир ратифікував Конституцію і став дев'ятим штатом США.
1887 - золотий ювілей королеви Вікторії.
1893 - перше колесо огляду («Чортове колесо») з'явилося на виставці в Чикаго.
1909 - на Російсько-Балтійському заводі зібрано перший російський серійний автомобіль - «Руссо-Балт».
1925 - в Москві з'явилися перші таксі - 16 автомобілів марки «Рено».
1940 - Друга світова війна: Пальмірський розстріл - під час акції проти польських вищих соціальних класів, нацисти, поблизу Варшави, розстріляли за 2 дні більше 360 осіб.
1941 - Друга світова війна: німецькі війська отримали умовний сигнал розпочати 22 червня бойові дії проти СPСР за планом «Барбаросса».


Що сьогодні буде в Ужгороді та краї?

Закарпатський музей народної архітектури та побуту
До 21 червня — персональна виставка Юрія Довбуша «Закарпатський рідний край».
Постійно діючі експозиції та виставки:
Експозиція під відкритим небом.
Музей працює щодня (крім вівторка) з 10.00 до 18.00, експозиції —   з 10.00 до 18.00.

«Доміон»
До 21 червня — «Мадагаскар-3». Поч. о 12.00,13.40, 15.20, 17.00, 18.40, 20.20 та 22.00.

Галерея «Ужгород»
Виставка білоруських художників.  
Галерея працює з 11.00. до 18.00, у суботу до 15.00., у неділю до 13.00. Вихідний — понеділок.

Художній музей імені Бокшая
Ювілейна виставка з нагоди 100-річчя з дня народження заслуженого діяча мистецтв Гаврила Глюка.
До 24 червня — виставка творів вихованців молодіжного мистецького об’єднання «Малий Лувер» та Ужгородської дитячої школи мистецтв.
Постійно діючі експозиції та виставки.
Музей працює щодня (крім понеділка) з 10.00 до 17.00.

Закарпатський краєзнавчий музей — Ужгородський замок
Постійно діючі експозиції та виставки:
Експозиція з історії міста над Ужем та Ужгородського замку.
Експозиція духовної культури.
Виставка унікальних народних музичних інструментів.
Експозиції флори та фауни Закарпаття.
Музей працює щодня (крім понеділка) з 10.00 до 17.00.

У кафе "Снек" (вул. Ольбрахта) — виставка члена Закарпатської організації Національної спілки художників України Петра Шолтеса.

Меморіальний будинок-музей народного художника України А. Коцки
Постійно діючі експозиції. Музей працює з 9.00 до 16.00 щодня, крім неділі.


Що обіцяють зірки?

Овен. Сьогодні у вас може з'явитись бажання пройтися по магазинах або зателефонувати симпатичній вам людині. А може, ви зустрінете своє перше кохання. У будь-якому разі Всесвіт зробить усе можливе, щоб вас сьогодні здивувати та порадувати. Головне - не опирайтеся й приймайте такі подарунки з вдячністю.
Телець Вам може здатися, що час триває вічність і все якось дуже повільно, просувається з труднощами. Насправді ваш організм і сприйняття просто пристосовуються до впливу небес, які в цю мить здійснюють акт своєрідного перезавантаження. Скористайтеся цим часом, щоб ще раз переоцінити все, що з вами відбувалося в недавньому минулому. Можливо, є те, що ще можна виправити, ті, в кого треба попросити прощення або, навпаки, подякувати.
Близнюки. Мабуть, багато представників вашого знака, та й ви самі почуваєтеся на підйомі, ви сповнені рішучості планів і енергії. Не витрачайте зараз свій час марно і беріться за реалізацію всього, що здасться вам цікавим і цілком реальним. Адже саме зараз ви можете усвідомити та втілити природу тієї енергії, яка була закладена у вас від народження. Погодьтеся, було б нерозумно їй опиратися і від неї відмовлятися.
Рак. Прекрасний день для переговорів і будь-якої інтелектуальної діяльності. Зараз більшість козирів може опинитись саме у ваших руках, і якщо це так - ви щасливчик. Зараз основне - це закріпити результат на практиці. Наважуйтесь, адже фортуна поступово повертається до вас обличчям, а це чудові можливості, які зустрічаються не завжди й не у всіх. Користуйтеся своїм благом - будьте уважні до подій і людей навколо вас.
Лев. Сьогодні у вас може з'явитись думка про те, що кожна людина, яка стоїть на ногах, повинна хоч якось дбати про тих, кому справді потрібна допомога. Почуття справедливості може вас накрити настільки, що це може суттєво позначитись на вашому настрої.   Звісно, ви праві, і кожна соціально-відповідальна людина надасть допомогу тому, кому вона необхідна. Однак пам'ятайте, що благочинність - це не лише фінансова допомога. Якщо ви усміхнетеся засмученій людині та постараєтеся її підбадьорити - ця допомога нічим не гірша за матеріальну підтримку.
Діва. Представники Діви, які святкують день народження з 10 по 20 вересня, можуть бути залучені до сварки або заплутаної життєвої ситуації, що виникла в результаті неправди та наклепу інших людей. Постарайтеся бути максимально об'єктивними у своїх висновках. Зараз не час для суб'єктивних суджень, у яких немає чітких доказів. Сьогодні вам варто уникати сварок. Хай би там що, але нагнітати обстановку - не краще вирішення назріваючого конфлікту.
Терези. Постарайтеся сьогодні менше витрачати енергії та грошей. Оскільки в першому випадку вже до вечора ви відчуєте виснаження й втому, а в другому виявиться, що ви здійснили багато покупок, які вам були не потрібні, та ще й за завищеною ціною. Порада дня - помірність у всьому. Якщо вам складно стримати емоції, постарайтеся свою уїдливість перевести на жарт. Зрозуміють його чи ні, але в очах навколишніх ви не здаватиметесь недотепою.
Скорпіон. Якщо вас невтомно тягне до влади, але поки що не вдається здійснити мрію, то згадайте вираз «Почни із себе». Уміння володіти собою - це комплексне поняття, що передбачає володіння своїм тілом, своїми емоціями, своїми бажаннями й інстинктами. Погодьтеся, завдання не з легких, до того ж гідна мета. Але саме це вам зараз і потрібне. Будьте впевнені, з цим завданням ви впораєтеся блискуче.
Стрілець. Сьогодні вам варто робити акцент більше на майстерності, ніж на відстоюванні високих ідеалів і залученні навколишніх до високих матерій. Сьогодні є всі шанси того, що вас відзначать і оцінять, але за умови лагідності та скромності. Не варто нав'язувати себе іншим. У кожного товару є свій покупець, і вас помітить саме той, хто вас оцінить належним чином і розділить із вами ваші ідеали та цінності. А що може бути краще за приємну та взаємовигідну співпрацю.
Козеріг.   Прекрасний день для будь-якого виду активності та ухвалення рішень. Вас ще можуть долати сумніви, але доволі продуктивна розумова діяльність і здатність іти на контакт, допоможуть вам розібратися в пріоритетах і розставити крапки над "і". День однозначно цікавий, насичений і продуктивний, особливо для активних учасників життєвого руху. Ті, для кого «суєта і хаос» ні до чого, відчують значний підйом сил і позитивний заряд енергії, що сприятливо для занять спортом і роботи на свіжому повітрі.
Водолій. Навряд чи цей день внесе якісь суттєві зміни в порядок ваших справ. Усі, як і передбачалося раніше, йде за планом і заздалегідь продуманим алгоритмом. Порада дня - не перестаратися зі своїми апетитами, бажаннями та слабостями. Навіть якщо це ніяк не позначиться на вашому гаманці - це може позначитись на вашому здоров'ї та подальшому благополуччі. Тому намагайтеся тримати себе в тонусі - як у фізичному, так і в духовному.
Риби. Сьогодні ви відчуєте заряд енергії та бадьорості. Цілком можливо, вам вдасться налагодити деякі контакти і вирішити кілька цікавих вас питань. Обов'язково використовуйте цей день із користю й вигодою для себе. Уникайте необдуманих і імпульсивних витрат, а також непомірного споживання їжі й алкоголю. Якщо вам захочеться похвалитись або піднести у вигідному світлі свої заслуги та якості - робіть це обережно, а краще й поготів відмовтеся, бо можете сказати щось не те або не так, особливо в товаристві нових людей.


А зараз — посміхніться :)

Контрольний тест для визначення кількості випитого програмістом (говорити треба швидко):
– Усі файли кожного підкаталогу даного каталогу копіюються у відповідний підкаталог того каталогу, куди копіюється даний каталог.


Ідеальна дружина – це шкільна вчителька. У всякому разі, це єдина жінка у світі, що, задавши питання, замовкає на якийсь час, щоб вислухати відповідь.


-Ну й життя! Я вже свою дружину навіть прогодувати не можу.
-Тоді пропий.

Rionews

Коментарі :


21.06.2012 09:23 ЮРІЙ ПЕТРАНІВСЬКИЙ

Добрий день,шановані!Передаю ВАМ всім привіт з міста ДРОГОБИЧА,Львівськоі області!Нещодавно по львівському телебаченні виступаву ОЛЕГ ЛЯШКО -депутат ВР УКРАІНИ!Не знаю як до нього ставляться люди,мені він ,наприклад,як правдивий оратор -подобається!Чеше козлів і вдоль,і поперек!Тимошенко сидить!Луценко   Іващенко - також.Несправедливо!Ворье при владі!Що хочуть то і виробляють!Олег сказав,що БЮТ нараховує щось коло 300 000 чоловік.а може і більше.Якби захотіли,підняли би народ і висвободили заключенних з тюряги,а ім вигідно напевно,щоб ті сиділи!Ще ота.......НАТАЛЬЯ КОРОЛЄВСЬКА повивішувана на білбордах по цілому ДРОГОБИЧУ,хочк "вивести"\в лапках\ нібито воровскую УРКАіну .......ВПЕРЕД!Бреше,як сивий кінь!Кажуть .що 1 секунда іі телевізийних роликів по ТБ,коштує дорого - десь більше 300 гриваків!То видно що підставна устка віх пєтухів!З побажаннями добра - вам журналістам!!!


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат