На Ужгородщині патрульні ганялися за порушниками ПДР, які потім зчинили з правоохоронцями бійку

31.01.2021 11:25 КРИМІНАЛ

Подія відбулася 28 січня на трасі Київ-Чоп, поблизу села Великі Лази. Поліцейські помітили авто Opel, який порушив швидкісний режим.

Автомобіль було зупинено, виявилося що водій не мав посвідчення - забув вдома. Патрульний повернувся до службового авто, щоб перевірити особу, і в цей час водій Опеля рушив з місця події у напрямку Мукачева. Поліцейські почали переслідування.

На підмогу їм рушив ще один екіпаж. Порушник втікав при цьому створюючи аварійні ситуації. Водій вантажівки, що їхала попереду, заблокував дорогу автомобілю Ореl, чим допоміг патрульним зупинити його.

Охоронці порядку підійшли до автівки. У цей час керманич різко відчинив двері і вдарив патрульного, зірвавши жетон і бодікамеру. У салоні перебував ще пасажир, який вийшов і кинувся на іншого інспектора. Поліцейські змушені були застосувати силу - за хвилину правопорушники були в кайданках.

Пізніше патрульні виявили, що автівка не належить цим громадянам, а була взята у користування і не повернена власнику.

Охоронці порядку винесли на чоловіків відповідні адміністративні матеріали. За опір працівникові правоохоронного органу передбачена кримінальна відповідальність. На місце події інспектори викликали слідчих, яким передали справу, повідомляє пресслужба Патрульної поліції.

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

КРИМІНАЛ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат