На кордоні затриманий ключовий організатор контрабанди сигарет в ЄС клану Балог

admin 25.01.2016 16:51 КРИМІНАЛ

Повідомляє офіційний сайт голови Закарпатської ОДА Геннадія Москаля.


– «Фейсбучний викривач злочинної влади», вельмишановний Віктор Іванович Балога вкотре нагадує своїм нечисленним поціновувачам замовлений ним же й тричі пережований телевізійний сюжет про «розстріл СБУ-шників контрабандистами», – зазначає Геннадій Москаль у відповідь на чергову порцію «звинувачень» В.Балоги у Фейсбуці. – І в той же час ані пари з вуст про дійсно неординарну подію, пов’язану із Закарпаттям.

У п’ятницю, 22 січня, на КПП «Лужанка» з угорського боку був затриманий мешканець Мукачева Роланд Садовий (1977 року народження), котрий має подвійне громадянство – України й Німеччини.

Садовий затриманий угорською поліцією і переправлений у Будапешт по запиту правоохоронних органів Німеччини. Причина затримання   – причетність до контрабанди сигарет з України в Євросоюз. Таким чином правоохоронці ЄС вперше затримали не рядових «пішаків», а ключову особу, яка організовувала клану Балог переправлення сигарет з України в Євросоюз.

Саме Садовий отримував замовлення на сигарети з Британії, Італії, Німеччини, Франції та інших країн ЄС, після чого готував з українського боку «ліві» документи на поставку крупних партій сигарет під виглядом різних товарів і домовлявся з угорськими митниками про пропуск фур із контрабандою.

Ця інформація достовірна й отримана з правоохоронних органів ЄС, із якими ми постійно співпрацюємо у боротьбі з контрабандою тютюнових виробів. Більш того, за нашою інформацією, ланцюжок затриманих буде розширюватися, тому раджу вельмишановному Віктору Івановичу залишки своїх сигарет, які не вдалося переправити в ЄС скурити з горя.

http://www.trubyna.org.ua/

admin

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

КРИМІНАЛ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат