Президент представив План перемоги Президії Конгресу місцевих та регіональних влад

24.10.2024 22:03 ПОЛІТИКА

 

Сьогодні відбулося розширене засідання Президії Конгресу місцевих та регіональних влад при Президентові України. Його учасникам Володимир Зеленський представив План перемоги.

Це важливий документ, над яким працювала команда Президента, наші міжнародні партнери, дипломати, військові, - повідомив т.в.о. голови Закарпатської ОВА Мирослав Білецький. - Його мета – справедливий мир для України.

План перемоги складається із 5 пунктів і 3 таємних додатків.

Пункт перший – вступ до НАТО. Це гарантії безпеки для України.

Пункт другий – посилення нашої оборони. Зброя, засоби ППО – є чіткий перелік необхідного для наших військових.   Лише забезпечена армія може зупинити агресора.

Третій пункт – стримування. Україна пропонує розмістити на своїй території комплексний неядерний стратегічний пакет стримування, який буде достатнім для захисту країни від будь-якої воєнної загрози з боку Росії.

Четвертий пункт – економічний. Його мета – угода про спільний захист критичних природних ресурсів. Привласнити їх – одна з цілей ворога. Але ми прагнемо їх захистити, адже це наша можливість зростання.

П’ятий пункт – безпека і стосується післявоєнного періоду. Українська армія продемонструвала свою боєздатність. Унікальний досвід наших військових щодо ведення сучасної війни може стати основою для посилення армії НАТО.

Дякуємо Президенту, його команді і всім фахівцям, які працювали над Планом Перемоги.

Нам потрібно якомога більше підтримки, щоб він став реальністю. Ми також будемо спілкуватися із нашими партнерами, щоб донести важливість кожного з пунктів задля перемоги. Нашій країні потрібен справедливий і переможний мир!

Для того, щоб ми перемогли, щоб запанував мир на нашій землі, нам дуже важлива і потрібна підтримка друзів. Але найсильніші українці тоді, коли єдині, коли згуртовані, коли кожен і кожна на своєму місці йде до спільної мети

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОЛІТИКА

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат