Завершене досудове розслідування, щодо розклеювання листівок із провокативними написами в Берегові

06.07.2021 16:41 КРИМІНАЛ

Скеровано до суду обвинувальний акт щодо трьох осіб за фактом порушення рівноправності громадян залежно від їх національної належності, вчинене із застосуванням погроз.

За даними слідства, двоє мешканців Дніпра та житель Києва за оголошенням в одній із соцмереж погодилися розповсюдити листівки з провокативними написами у Берегові за грошову винагороду. Так, у ніч з 1 на 2 травня вони розклеїли матеріали, спрямовані на розпалювання міжнаціональної ворожнечі, на вхідних воротах та парканах житлових будівель. За це невстановлений наразі замовник перерахував на банківську картку одного з обвинувачених оплату в іноземній валюті, еквівалентну понад 30 тис. грн. Частину з цих коштів чоловік у подальшому розділив між двома іншими виконавцями.

У травні вказаним трьом особам обрали запобіжний захід у вигляді домашнього арешту в нічну пору доби. Увесь цей час вони знаходилися за місцями свого проживання – у Києві та Дніпрі відповідно.

Обвинувальний акт наразі скеровано до Берегівського районного суду для подальшого розгляду, повідомляє пресслужба Прокуратури.

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

КРИМІНАЛ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат