МРТ-діагностика світового рівня відтепер і в Ужгороді

admin 21.02.2017 18:18 ЗДОРОВ'Я

У місті Ужгороді запрацював Закарпатський діагностичний центр «Євроклінік», в якому встановлений сучасний надпровідний магнітно-резонансний томограф з індукцією магнітного поля 1,5 Тесла виробництва компанії General Electric, США.


Високоточні обстеження за допомогою сучасного магнітно-резонансного томографа – відтепер це стало можливим і в Закарпатській області. У місті відкрили філію відомого по всій Західній Україні Медичного центру «Євроклінік». Які саме обстеження тут можна проводити і чим унікальний заклад – у розмові з його фахівцями.

Які обстеження можна здійснити в «Євроклінік»?

«Перше й основне, що цікавить багатьох пацієнтів (хоча вони ніби багато й чули про це) – що таке насправді магнітно-резонансна томографія? – розповідає завідувач МРТ-підрозділу «Євроклінік» в м. Ужгороді Марина Маринець. – Важливо розуміти, що це доступний і неінвазивний діагностичний метод, який настільки безпечний, що його можна застосовувати навіть у вагітних жінок і людей, які страждають алергією на контрастні речовини. Фактично за допомогою цього МРТ-апарата спеціаліст отримає зображення, в якому з точністю до міліметра можна провести прецизійну діагностику низки медичних проблем, починаючи від пухлин, патологій розвитку, інсультних станів і, закінчуючи, пошкодженнями хребта, захворюваннями й травмами суглобів та м’язів. Також магнітно-резонансна томографія є надзвичайно інформаційною при дослідженні голови, зокрема мозку.



«При цьому важливо розуміти й те, що чим потужніше діагностичне обладнання – тим якісніше зображення, чим воно краще – тим більше інформації отримує спеціаліст, і це дозволяє точніше діагностувати патологічний стан чи захворювання та дозволяє допомогти у встановленні діагнозу та правильному виборі лікування, це прямо-пропорційний зв’язок, – пояснює Головний лікар Медичного центру «Євроклінік», к. мед. н. Ігор Дутка. – Фактично у «Євроклінік» в Ужгороді працює такий самий МРТ-апарат, який є і в провідних європейських медичних клініках. Тобто, закарпатці, та й не тільки, за його допомогою сьогодні зможуть отримати обстеження світового рівня, за якими досі доводилося їздити або закордон або в інші міста України».

«Загалом, – зі слів Ірини Комнацької, керівника Радіологічного напрямку мережі «Євроклінік», – у Закарпатському діагностичному центрі «Євроклінік» в Ужгороді можна виконати такі дослідження, як:

МРТ голови з ангіографією судин, обстеження орбіти, внутрішнього вуха, гіпофізу;
МРТ хребта (шийного, грудного, попереково-крижового відділів);
МРТ органів черевної порожнини та заочеревинного простору (печінка, підшлункова залоза, селезінка, нирки, наднирники);
МРТ органів малого тазу (сечовий міхур, передміхурова залоза, матка, яйники);
МРТ різних суглобів, стопи, кісток тазу, кисті;
МРТ м’яких тканин шиї (гортань, носоглотка, щитоподібна залози) тощо.
Крім того, в діагностичній мережі «Євроклінік» успішно застосовуються телерадіологічні технології, що дозволяють пацієнтові, у разі потреби, отримати фахову віддалену консультацію фахівців зі Львова, Києва, а також провідних клінік Польщі чи Австрії.

З увагою та повагою – до кожного пацієнта

У своїй роботі «Євроклінік-Ужгород» максимально зорієнтований на пацієнта. «Звернувшись до нас, людина має відчути повне сприяння, – розповідає керівник Закарпатського діагностичного центру «Євроклінік» Наталія Бігунець. – У нас працює високопрофесійна команда досвідчених фахівців, які мають величезний досвід роботи. Зокрема, це лікарі – Марина Маринець, Євген та Надія Смик, які є членами Європейського товариства з радіології і постійно підвищують свою кваліфікацію, опановують нові знання, навчаючись як в Україні та закордоном. Загалом, я з упевненістю можу сказати, що на сьогодні наш діагностичний центр є першим у області за рівнем якості діагностичних послуг в радіології, яких може досягти у своєму поєднанні високоточне МРТ-обладнання, досвідчені лікарі-спеціалісти та кваліфікований медичний персонал».

Звернутися до центру можна за адресою: м. Ужгород, вул. Капушанська, 21 (навпроти входу в Обласну клінічну лікарню) або за телефонами: (050) 415-03-03, (067) 415-03-03, (0312) 61-51-42.

https://zakarpattya.net/

admin

Коментарі :


15.05.2022 16:36 Яна

Скажіть будь ласка,яка ціна МРТ голови?


09.06.2021 19:16 Ціна МРТ

Яка ціна


07.01.2020 14:52 Иван

Добрыи вечер интересует цена полное обследование мрт


Додати коментар

 

 

 

Погода

ЗДОРОВ'Я

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат