«Говерла» зіграла в нічию перший спаринг

15.02.2016 18:59 СПОРТ

Ужгородська «Говерла», яка проводить тренувальний збір на базі спортивно-готельного комплексу «Камелот» зіграла перший міжнародний товариський матч. Суперником ужгородців став лідер другої словацької ліги (аналог нашої першої) МФК «Кошице», гравці якого також приїхали на п’ятиденний тренувальний збір на Закарпаття.


На першу половину гри тренер закарпатців Олексій Величко випустив майже всіх новачків, яких на поле вивів досвідчений Павло Іванов, зі «старожилів» у першому таймі грав ще   Ігор Гончар.   Сам матч вийшов доволі рівним як і його кінцевий результат – 3:3.

Першими забили номінальні господарі – «говерляни». Партнери передачею за спини захисників вивели прудконого нападника на ударний простір. Останній зумів наблизитися лівим краєм до воріт і точно пробив в дальній кут – 1:0.   Перший тайм так і завершився. А в другій частині гри   в ужгородців пройшла чимала ротація складу -поряд з новачками в гру вступали Віталій Каверін, Орест Кузик, Юрій Тома,   Ігор Худоб’як (Халк). Закарпатці дещо послабили тиск на словацьку команду, останні ж навпаки, зуміли перевести гру на половину поля «Говерли» й тричі в доволі короткий проміжок часу   реалізували свої нагоди - на 52, 58 та 64-й хвилинах. Другий гол словацька команда забили зі спірного пенальті, проте доводи гравців «Говерли» не вплинули на рішення арбітра Ярослава Козика і він впевнено вказав на точку.

Тим не менш, наша команда проявила характер і зуміла зрівняти результат. На 68-й хвилині ударом з-за меж штрафного майданчика одного з потенційних новобранців «Говерли»   господарі скоротили відставання. А крапку в матчі поставив Ігор Худоб’як, який чудово виконав штрафний удар із 17 метрів.

ТЕГИ : ФК Говерлапрем’єр-ліга

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

СПОРТ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат