Закарпатці можуть виграти авторську вишиванку від дизайнера Андре Тана (ФОТО)

admin 17.02.2015 09:59 ДОЗВІЛЛЯ

Закарпатські клієнти ПриватБанку можуть виграти авторську вишиванку від Андре Тана.


З грудня минулого року у ПриватБанку стартувала акція “Авторська вишиванка за покупки з Visa”. У рамках акції 25 ексклюзивних вишиванок від українського дизайнера Андре Тана знайдуть своїх власників серед клієнтів ПриватБанку. В акції враховуються покупки, здійснені з карт Visa Platinum і Visa Infinite в закордонних торгових точках та інтернет-магазинах.

- Враховуючи те, що наша область є прикордонною зоною, а багато хто із закарпатців часто виїжджають за кордон, кожен має шанс стати щасливим власником приза - розповідає керівник центру VIP-обслуговування Західного ГРУ ПриватБанка Вікторія Переста. - Здійснивши всього 5 покупок, клієнт отримає ексклюзивну вишиванку від відомого дизайнера Андре Тана.

Для участі в акції потрібно зареєструватися на сайті pb.ua/vishivanka та здійснити 5 покупок елітною карткою Visa Platinum або Visa Infinite за кордоном. Мінімальна сума покупки для участі в акції - від еквівалента 20 доларів США. Розіграш вишиванок проводитимуть 15 травня методом відбору випадкових чисел. Подробиці також можна дізнатися за телефоном Консьєрж-сервіса +38(092) 900 00 02.    

ПриватБанк – найбільший український банк і лідер роздрібного банківського ринку. Сьогодні банк обслуговує 13,6 млн рахунків індивідуальних клієнтів, 325 тис. корпоративних клієнтів.У Закарпатській   області працюють 58 відділень ПриватБанку та 3 зони VIP-обслуговування (в Ужгороді, Мукачеві та Хусті), 173 банкомати та 278 терміналів самообслуговування.

admin


За матеріалами прес-служби Приватбанку у Закарпатській області

ТЕГИ : ПриватбанкАндре ТанЗакарпаття

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ДОЗВІЛЛЯ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат