Книжку видав адвокат…

Андрій Дурунда 26.10.2024 12:51 ДОЗВІЛЛЯ

Щойно отримав у подарунок книжку свого давнього друга знаного в Срібній Землі адвоката, заслуженого юриста України, кандидата юридичних наук, професора кафедри цивільного права та процесу ВНЗ «УжНУ» Петра Немеша   «На путь життєву оглядаючись…» Видання – про долю автора – уродженця села Колодне на Тячівщині, який був 13-ю дитиною в сім’ї. До речі,   це число у Петра Федоровича улюблене. Навіть авто має з такими номерами. І в готельні номери під таким номером поселяється… Для нього воно насправді щасливе.

Тут йдеться не тільки про нього, його дітей та внуків, а й про братів і сестер, батьків і дідів, племінників, колег по роботі, клієнтів...

Написана книжка простою мовою, без викрутасів літературних і хитромудростей. Вона така ж проста і водночас цікава, як і саме життя, про яке оповідає.

Висловлювання американського письменника Кристофера Морлі «Життя є сон, який сниться Богу», – взято автором за епіграф до книги. І в цих мудрих словах криється не тільки задум видання, а й суть його і сутність, своєрідна квінтесенція людської долі загалом.

Книжку з цікавістю прочитають не тільки юристи, а й широке коло читачів.

Отож – у щасливу путь, новонароджена!

Андрій Дурунда

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ДОЗВІЛЛЯ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат