У «замінованій» мерії депутати пакетом «протягнули» земельні питанння

30.10.2015 19:27 РАТУША

Останніми тижнями в Ужгороді ніяк не вдається провести сесію, а міськраді узаконити всі попередні сумнівні виділення землі та інші «недожаті» майнові махінації. Активісти домовилися миттєво реагувати й координуватися, щоб протистояти кульмінації дерибану цим депутатським скликанням...

Якщо на вечірнє засідання, яке намагалися провести таємно, прийшли 24 депутати і кворуму не вийшло, то наступного разу до сесійної зали прибули вже тільки близько десятка депутатів. Відтак останні три спроби скликати сесійне засідання виявилися марними.

У вівторок 27 жовтня міськраду навіть «мінували». Про це перед відкриттям сесії повідомив присутніх Віктор Погорєлов. Депутати й активісти повідомлення мера сприйняли кепкуванням, проте близько 250 присутніх у мерії евакуювали, а територію очепили. До роботи взялися вибухотехніки й кінологи, які ніякої вибухівки не знайшли. Сесію зірвали. Пізніше надійшло ще одне повідомлення про таке ж «замінування».

Згодом будівлю мерії «мінували» в четвер зранку. Погорєлов оголосив про це в сесійній залі, де кількості депутатів для кворуму явно не вистачало, і присутні, реагуючи на повідомлення, знову або сміялися, або дратувалися. Втім, людей із будівлі мерії знову вивели, до роботи взялися експерти.

Нову спробу провести засідання призначили на 15.00. Мерію знову «мінували». Цього разу міліція теж попросила присутніх у сесійній залі покинути приміщення через чергове повідомлення про «замінування», однак до цього моменту депутати встигли стрімко проголосувати низку земельних питань. Відтак, виконавши свою головну «місію» — проголосувавши за «дерибан», покинули «заміновану» УМР.

До слова, крім «дерибанних» питань депутати мали би ухвалити і важливі соціальні рішення, які стосуються зарплати бюджетникам, допомоги хворим дітям тощо, але ентузіазм народних обранців переважно закінчився: земельні питання вони вже «пропихнули» та й депутатська каденція у багатьох завершилася...

ТЕГИ : віктор погорєлов

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

РАТУША

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат