Рекорд: 416 студентів УжНУ піднялися на Говерлу (ФОТО, ВІДЕО)

admin 21.09.2015 10:25 ДОЗВІЛЛЯ

 

Студенти УжНУ спеціально до 70-річчя вишу здійснили наймасовіше підкорення Говерли. 416 хлопців та дівчат з різних факультетів 16 вересня пройшли 24 км та підкорили найвищу гору України.

Зійшовши під керівництвом інструктора Ореста Когута на Говерлу, студенти виконали гімн України та заклали капсулу часу. Опісля - колективне фото та обмін яскравими емоціями.

Із молоддю піднімали також викладачі: в.о. декана математичного факультету Михайло Повідайчик та його заступник з виховної роботи Павло Мулеса. Частину вартості поїздки студенти оплатили самі.

Організував ювілейний похід профком студентів УжНУ. Як розповів Ростислав Головчанський, голова профкому, похід планувався ще з минулого року. «Свій задум ми почали втілювати за два тижні, адже все залежало від погоди. Цього разу підкорення карпатської вершини було присвячене до 70-ліття УжНУ. Нагорі ми залишили капсулу часу, всередині якої побажання для наступних підкорювачів і список осіб, які брали участь у цьому заході. Особисто я піднімався на Говерлу вдруге», - поділився враженнями голова профкому.
До Ужгорода щасливі підкорювачі Говерли повернулися о 4-ій ранку. Ще й на пари встигли.

admin


За матеріалами медіацентру УжНУ та Ужгородського прес-клубу

ТЕГИ : УжНУ

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ДОЗВІЛЛЯ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат