Чемпіонат Закарпаття. Юнаки «Севлюша» здобули впевнену перемогу  

Євген Свищо для rionews 18.09.2015 17:14 СПОРТ

Після останньої феєричної домашньої перемоги, уболівальники Виноградівщини зобовязані приходини на матчі молодіжного складу «Севлюша» навіть проти набагато слабших опонентів.


Цього разу їх улюбленці в найменш конкурентному протистоянні 15 туру, як серед юнаків, так і всієї вищої ліги загалом, приймали головного аутсайдера юнацької вищої «Тячів». Краща юнацька команда Тячівщини на чужих полях здобула мізерні 4.17 % можливих залікових очок, при жахливій різниці голів – (- 3.88) за поєдинок. Виноградівці на своєму полі здобули фантастичні 83.3 % можливих залікових балів, при якісній різниці м’ячів – (+ 2.75) за матч. «Севлюш», як на мене,   мав громити опонентів із різницею в 4-7 голів.

Господарі приголомшили тячівців своїм натиском з перших секунд. Швидкий гол від Чоло нікого з уболівалників на трибунах не здивував. Фани гнали молодіжну торсиду вперед, критикуючи будь-яку втрату м’яча з їх боку. Голи Котляра та Алексика вирішили долю поєдинку вже до екватору першого тайму. Далі гра трохи заспокоїлась. Тячівці навіть іноді виходили в атаку, правда без особливих дивідендів у графі влучних пострілів. Команди пішли на перерву за розгромного рахунку – 3:0.

Друга половина матчу стала   віддзеркаленням першої. Уже на 30-й секунді 2 тайму атака через правий фланг завершилась прострілом у центр штрафного майданчика, де Алексик проштовхнув мяч під ліву стійку – 4:0.

На 39-й хвилині впевнений у своїй перемозі тренер господарів замінив основного воротаря на Реву. Через п’ять хвилин після цього виноградівці провели ще дві атаки. Спочатку Козуб вирізав діагональ із правого флангу на лівий край штрафного майданчика на Чоло. Та удар від Степана прийшовся поруч зі стійкою. Однак, одразу відбувся другий гострий випад по центру, який завершився дриблінгом та пострілом Чоло в правий кут. Григоренко ногою парирував м’яч.

Через хвилину нова атакувальна дія правим флангом зі зміщенням до центру завершилась тим, що Козуб завдав удару, не даючи круглому лягти на газон. М’яч полетів у сантиметрах над поперечиною. Після наступного влучного пострілу на 48-й хвилині, від Копича в лівий кут, воротар парирував небезпеку. Далі гра перемістилась трохи ближче до центру, щоб пожвавитись через деякий час.

Трибуни були змушені вчергове вибухнути після того, як Алексик та Козуб розігнали швидку контратаку по центру і проти останнього тячівці порушили правила на лівому краї свого штрафного майданчика. Кота без роздумів вказав на позначку. Постраждалий капітан «Севлюша» сам реалізував пенальті ударом у правий кут, безнадійно для Григоренка, встановивши остаточний рахунок – 5:0.  

Генеральна репетиція перед найважчим матчем 2-го кола, який виноградівці проведуть у Хусті, пройшла успішно. Юнаки «Севлюша» не тільки, в унісон з «Ужгородом», наблизились до «Середнього» в загальній таблиці, а й у окремій таблиці домашніх результатів випередили мукачівців за втраченими очками і стали абсолютним лідером у цій табелі про ранги принаймні до середи. Що ж до недільного протистояння в Хусті, то навіть здобуття одного залікового балу за його наслідками стане для виноградівців золотим досягненням.   У свою чергу «Тячів» матиме нагоду реабілітуватись у домашньому протистоянні з «Боржавою», де може цілком розраховувати бодай на мирову.  

«Cевлюш» Виноградово – «Тячів» – 5:0 (3:0),

М. Виноградово, стадіон «Юність», 400 глядачів, ясно,

Голи: Чоло, 2, Котляр, 14, Алексик, 17, 36, Козуб, 58,

«Севлюш»: Василь Марушка, Тарас Тромбола, Олександр Байдак, Віталій Козаченко, Юрій Яцкулинець, Сергій Свереняк, Богдан Котляр, Іван Козуб, Михайло Міговк, Степан Чоло, Михайло Алексик,

Запасні: Юрій Рева, Віталій Копич, Володимир Левчук, Сергій Липей,

Тренер – Іван Бровді,  

«Тячів»: Іван Григоренко, Назар Клюшник, Валентин Рущак, Іван Ільчук, Василь Чернявець, Євген Кар, Іван Дебич, Роберт Якоб, Максим Кодря, Микола Карпа,

Тренер – Андрій Якоб,  

Арбітр – Золтан Кота, 1-й асистент – Сергій Гецко, 2-й асистент – Андрій Сімку, інспектор – Іштван Біров,

                                                                                                                               

Євген Свищо для rionews

ТЕГИ : чемпіонат закарпаття

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

СПОРТ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат