У "Говерлі" збирається лишитися тільки Шацьких

01.07.2015 18:12 СПОРТ

Поки майбутнє ужгородського колективу вирішується на рівні керівництва клубу, кадровий реєстр «Говерли» тане з кожним днем.


У першу чергу, команду покинули 15 орендованих гравців - дев'ять динамівців, п'ять гірників і Лоренцо Шиміч з хорватського «Хайдука». Більшість із решти, не бажаючи ризикувати в коротке міжсезоння, взялися підшукувати варіанти працевлаштування не тільки в Україні, а й за кордоном.

В карагандинський «Шахтар» відбув 29-річний форвард Максим Фещук. За словами самого нападника, його доля вирішиться протягом одного-двох днів після очних переговорів з представниками казахстанського клубу, що займає після першого кола останнє місце в таблиці місцевої прем'єр-ліги. Вже 5 липня Фещук може опинитися в заявці нової команди в домашньому матчі проти «Кайрата».

"Кайрат" в цьому сезоні гратиме у Лізі Європи. Перший матч команда проведе в рамках 1 відбіркового раунду з "Црвеною Звездою". Перший поєдинок відбудеться 2-го липня.

Не втрачають часу й інші гравці «Говерли». Олексій Полянський знаходиться на зборах з «Металістом». В'ячеслав Акімов, швидше за все, продовжить кар'єру в «Іллічівці», а Олег Герасимюк тренується з донецьким «Металургом». Там же можуть виявитися ще двоє екс-ужгородців - Дмитро Трухін та Андрій Хомин. Олександром Тудосе цікавиться чемпіон Молдавії «Мілсамі», а Дмитро Хльобас розглядає варіант поїздки до Казахстану.

Один з небагатьох футболістів, хто досі залишається на контракті в «Говерлі» є ветеран команди Максим Шацьких.

«Моя угода з клубом дійсна до літа 2016 року, так що зараз я перебуваю в режимі очікування».

«СЄ»

ТЕГИ : ФК Говерла

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

СПОРТ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат