Ужгород готовий дати землю на будівництво житла для переселенців

admin 30.06.2015 09:54 РАТУША

Міський голова Ужгорода Віктор Погорелов зустрівся з представниками ГО "Закарпаття-Донбас" для вирішення проблеми побудови житла для переселенців.


Представники Громадської організації "Закарпаття-Донбас" нещодавно зустрілися з міським головою Ужгорода Віктором Погореловим для розмови про можливість побудувати в місті багатоквартирний будинок для переселенців зі сходу України.

Для початку хочуть облаштувати 50-60 квартир і для цього будуть шукати фінансові можливості. Однак потрібно   сприяння міської влади в оформленні всіх документів.

Віктор Погорелов зазначив, що готовий вести діалог у кількох напрямках -- щодо виділення земельної ділянки для будівництва або про передачу приміщення, в якому можна провести реконструкцію під житло. Зокрема, це може бути, наприклад, одна з колишніх міських котелень.

Міська влада Ужгорода постійно і системно допомагає у вирішенні проблем родин, яким довелося кинути свої домівки, втікаючи від війни. Зокрема, нещодавно на сесії міськради було внесено зміни до нормативних документів і ще на півмільйона гривень збільшено фінансування для допомоги переселенцям. Навесні кільком із них надали путівки на лікування і реабілітацію у санаторіях Закарпаття. Для дітей із родин, які переїхали, в садочках і школах міста харчування оплачується коштом міського бюджету.

Міський голова на зустрічі з представниками ГО "Закарпаття-Донбас" наголосив: завжди готовий спілкуватися і допомагати у вирішенні всіх питань, які виникають у нових мешканців і зробить усе можливе, аби Ужгород був для них хоч і другою, але затишною домівкою.

admin


За матеріалами Ужгородської міськради

ТЕГИ : переселенціАТОвіктор погорєлов

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

РАТУША

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат