Ужгородці прийшли до мера Погорєлова, аби той розібрався з сусідами (ФОТО)

admin 09.06.2015 10:10 РАТУША

Вчора, 8 червня ужгородці просили в мера землю, житло та розібратися з
сусідами.


Понад сім десятків ужгородців за 26 заявами поспілкувалися з міським головою Віктором Погорєловим під час особистого прийому громадян.

Чимало було й ужгородців, які не можуть поділити майно та землю зі своїми сусідами, до всіх на перевірку виїде спеціалізована комісія, яка дозволить ґрунтовно розібратися з проблемою. Серед нарікань на сусідів були й доволі специфічні: ужгородка боїться чоловіка, що мешкає поряд, бо він, нібито, намагається її вбити, навіть ліг на лікування в психіатричну клініку, щоб «пом’якшити» майбутній вирок. З цього питання міський голова матиме розмову з керівництвом міліції та прокуратури.

Старші жінки скаржаться на старі дерева біля своїх будинків, доручення розібратися з цим питанням Віктор Погорєлов дав на сьогоднішній нараді з комунальними службами міста КП «Агромікс».
На прийом прийшли і представники ОСББ: просили співфінансування на ремонт будинку. Інші ужгородці вели мову про кошти на ремонт даху будинку.

Міський голова пояснив, що зміни до бюджету можна буде внести за підсумками першого півріччя, тобто вже менш як за місяць. Кошти на такі потреби в бюджеті намагатимуться віднайти.

Серед заявників був і переселенець з окупованих територій України, розпитував про державні програми підтримки таких громадян житлом. На жаль, такі проекти наразі не фінансуються.
Ужгородці також просили зменшення  торгівлі в місті "з землі", перевірки для сусідів з податкової та через крадіжки металу в місті.

admin


За матеріалами Ужгородської міськради

ТЕГИ : Ужгородвіктор погорєловприйом

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

РАТУША

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат