Закарпатські спортсмени з обмеженими можливостями взяли призові місця на змаганнях у Словаччині

admin 08.06.2015 10:15 СПОРТ

5 червня, у Михайловцях (Словаччина) відбулись масштабні міжнародні змагання спортсменів-інвалідів.


Вперше в них активну участь взяли спортсмени-інваліди з Закарпатської області. У змаганнях крім українців прийняли участь спортсмени-інваліди Словаччини і Угорщини. Відрадно, що українська збірна у цих змаганнях зайняла перше командне місце завоювавши аж 15 медалей з яких 4 золоті. За збірну України виступали спортсмени-інваліди Закарпатського обласного осередку української федерації спорту інвалідів з ураженням опорно-рухового апарату (голова – Олександр Лизанець), Закарпатського обласного осередку української федерації спорту інвалідів з вадами зору (голова – Зіновій Блюсович) і Закарпатського обласного центру спорту інвалідів «Інваспорт» (голова – Андрій Чегіль).

Організатором змагань виступила Михайловецька районна рада Словацької асоціації інвалідів (президент Ева Хлодінкова).

Ініціював участь закарпатських спортсменів-інвалідів у цьому чудовому заходів голова Закарпатського обласного осередку української федерації спорту інвалідів з ураженням опорно-рухового апарату Олександр Лизанець. Крім того, він підписав договір про співпрацю з Михайловецькою районною радою Словацької асоціації інвалідів і запросив словацьких спортсменів інвалідів на змагання зі спортивної рибалки, які відбудуться 19-20 червня 2015 року у місті Виноградові.

Закарпатські спортсмени висловлюють щиру подяку консулу Словаччини в місті Ужгороді Янкі Буріановій, яка допомогла налагодити контакти зі Словацькою асоціацією інвалідів.

admin


За матеріалами Олександра Лизанця

ТЕГИ : спорт

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

СПОРТ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат