У Міжгірщині представили нового голову (ФОТО)

admin 09.04.2014 12:46 ПОЛІТИКА

 

У середу, 8 квітня,   голова обласної державної адміністрації Валерій Лунченко офіційно представив нового очільника Міжгірської райдержадміністрації Андрія Шекету.


Разом із керівником облдержадміністрації на Міжгірщині перебував   і заступник   голови облради Андрій Сербайло.

Під час представлення було озвучено основні завдання, які сьогодні стоять перед новим керівником району. Голова Закарпатської обласної адміністрації Валерій Лунченко наголосив, що   на часі будівництво та реконструкція доріг. Область у цьому плані активно співпрацює із західними партнерами та, згідно останніх домовленостей,   матиме у вирішенні питань значне фінансування. Йшлося і про реалізацію плану щодо побудови сміттєпереробного заводу та санкціонованого вивозу сміття з району.
Також очільник краю звернув увагу на ще одну важливу ланку у зміцненні економіки Міжгірського району – туризм та рекреація.

- Роботи у новопризначеного керівника надзвичайно багато. Я переконаний, що спільно з громадою Міжгірщини, Андрій Шекета зможе виправдати довіру та сподівання, які сьогодні на нього покладено, - наголосив Валерій Лунченко.

Як зазначив Андрій Сербайло, серйозних зауважень Андрій Шекета, як кандидат на посаду очільника району, ні в обласного керівництва, ні в громади не викликав. Тому є сподівання, що новопризначений голова РДА знайде спільну мову і з депутатським корпусом, і з селищними та сільськими головами.
Спільними зусиллями вони вирішать нагальні проблеми району, щоб   досягнути значних результатів у розвитку Міжгірщини. Андрій Шекета подякував за довіру і підтримку громаді Міжгірщині, обласному керівництву.

Довідково: Андрій Андрійович Шекета народився 4 травня 1983 року в с. Майдан, Міжгірського району, Закарпатської області.
Освіта – вища. 2005 р.   – Приватний вищий навчальний заклад «Рівненський інститут слав’янознавства Київського славістичного університету», психологія, психолог, викладач психології;
2006 р. – Ужгородський національний університет, історія, магістр історії, викладач.
Депутат Закарпатської обласної ради V скликання.
Трудова діяльність:
10.2005-11.2005 керівник проекту Молодіжної громадської організації «Фундація регіональних ініціатив»;ї
08.2006-06.2007 помічник-консультант народного депутата України Кеменяша О. М.;
09.2008-03.2011 заступник директора приватного підприємства «Транспортні Логістичні Системи»;
01.2013-04.2014 головний спеціаліст відділу з маркетингу територій державної бюджетної установи «Київський міський центр з інвестицій та розвитку»
11.2013-04.2014 директор ТзОВ «Соляріс-Енерджі» (за сумісництвом);
04.2014 голова Міжгірської районної державної адміністрації.

admin


За матеріалами прес-центру Закарпатської ОДА

ТЕГИ : Андрій ШекетаВалерій Лунченко

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОЛІТИКА

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат