Іван Шіц: Футбольну весну "Говерла" розпочне оновленим складом

Інформаційний відділ ФК "Говерла" 10.01.2014 13:47 СПОРТ

Як зазначив генеральний директор клубу Іван Шіц, що вже станом на сьогодні основний склад «говерлян» можуть залишити ряд гравців.

«На трансфер виставлені нападник Руслан Івашко, який перебував в оренді в тернопільській «Ниві», захисник Андрій Сагайдак (був в оренді в складі хмельницького «Динамо»), півзахисник Владислав Микуляк, бразилійський захисник Леандро. Також тривають перемовини щодо передачі в суборенду або про її завершення з Віталієм Балашовим та Борисом Тащі. Керівництво клубу вирішило не продовжувати оренду з півзахисниками Володимиром Лисенком та Адріаном Пуканичем», – повідомив клубну прес-службу Іван Тіберійович. За словами гендиректора, йдуть перемовини й про дострокове завершення оренди та повернення в розташування львівських «Карпат» вихованця закарпатського футболу Михайла Кополовця. Ще раніше розташування «Говерли» залишили Дебатік Цуррі та Олексій Бобир.

Наразі в складі нашої команди проходять оглядини багато новачків. Хто з них замінить цих виконавців поінформуємо вас згодом.

Інформаційний відділ ФК "Говерла"

ТЕГИ : ФК Говерлапрем’єр-ліга

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

СПОРТ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат