12 квітня в Ужгороді пройде суботник (РОЗПОРЯДЖЕННЯ)

admin 24.03.2014 16:49 РАТУША

Відповідне розпорядження опубліковане на сайті Ужгородської міської ради.

Для участі у соціально-екологічній акції «Зробимо Україну чистою», з метою впорядкування території міста, керуючись Законом України «Про благоустрій населених пунктів України», п. 20 ч. 4 ст. 42 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»:

1. Провести 12 квітня 2014 року міський суботник.
2. Працівникам структурних підрозділів виконавчого комітету Ужгородської міської ради прибрати закріплені території.
3. Керівникам житлово-комунальних підприємств міста провести   санітарну прочистку та благоустрій на закріплених прибудинкових територіях із залученням мешканців житлових районів та забезпечити вивезення зібраного сміття.
4.   Керівникам закладів освіти, культури та охорони здоров’я привести до належного санітарного стану прилеглі (закріплені) території.
5. Керівникам підприємств, установ, організацій всіх форм власності, приватним підприємцям, громадянам долучитися до участі у міському суботнику та   провести комплекс робіт щодо збору та вивезення відходів з власних   і закріплених (прилеглих) територій.
6. Керівникам підприємств міста, відповідальним за його прибирання, забезпечити автотранспорт для вивезення зібраного сміття з об’єктів міського благоустрою (Довбак І. М. – 2 од., Сухолов А.Р. –1 од., Мартин В.І. – 1 од., Тереняк Б.І. – 1 од., Ковальський А.В. – 1 од., Чухрай О.І. – 1 од.).
7. КАТП–072801 (Пономарьов С.Б.) на час проведення суботника   приймати сміття на міський полігон безкоштовно.
8. Відділу внутрішньої політики, організаційної роботи та зв’язків з   громадськістю (Кравчук В.В.) оприлюднити дане розпорядження у засобах масової інформації.
9. Контроль за виконанням розпорядження покласти на заступників міського голови відповідно до розподілу функціональних повноважень.

admin


За матеріалами Ужгородської міської ради

ТЕГИ : суботникУжгородська міська рада

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

РАТУША

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат