Футбол. Другу частину сезону «Говерла» дограватиме без кількох основних гравців. Їх замінять новачки

07.01.2014 14:39 СПОРТ

«Говерла» відбула на перший збір до Туреччини. В переліку гравців, які візьмуть у ньому участь немає ряд гравців.

За інформацією «Команди» до «Динамо» повернуться орендовані Буяльский та Люлька. Балашов, котрого «Говерла» орендувала у «Чорноморця», відправився на збори у складі «Таврії». Не поїхав з ужгородцями до Туреччини і Єзерський. За словами 37-річного захисника, головний тренер команди на нього не розраховує. Контракт із Єзерським діє до кінця сезону. На збори В’ячеслав Грозний також не взяв Райчевича, Тащі, Лисенка, Данде і Леандро. Про це повідомляє football.ua.

У той же час за словами тренера в Туреччині буде переглянуто «багато новачків». На сьогодні ужгородці вже підписали контракти з нападниками Максимом Щацьких (2,5 роки) і Максимом Фещуком, а також з гравцем збірної Того Сержем Акакпо (2,5 роки).

Останнім клубом Акакпо була словацька «Жиліна». За словами 26-річного захисника, ним цікавився «Брюгге» та два клуби Другого дивізіону Бундесліги: «Говерла» клуб з Першого дивізіону, що важливо для мене. Вважаю, це хороший проміжний чемпіонат для мого прогресу, потім я би хотів перейти на інший рівень. У мене були певні варіанти з переїздом до Бельгії та Німеччини, але представники «Говерли» переконали мене, зробивши цікаву пропозицію».

ТЕГИ : ФК Говерлапрем’єр-ліга

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

СПОРТ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат